A sámánok és a 7-es sík

2020. márc 18.

 

A sámánok és a 7-es sík

A ThetaHealing® úgy véli hogy a mindenségben 7 sík létezik.

  • Külön síkja van a köveknek, a szervetlen anyagoknak. Ez az első sík. 
  • Második síkja a növényeknek, fáknak, ahol a tündérek,elementálok is megtalálhatóak.
  • Külön síkja van az állatoknak, az embereknek, ami a harmadik síkot jelenti.
  • A negyedik síkon a szellemek birodalma van, ahova halálunk után távozunk, és ahol őseink már várnak ránk. Itt vannak a sámánok, és a kuruzslóknak nevezett gyógyítók is, akiket fogadalmak, eskük kötnek ehhez a síkhoz. Ilyen fogadalmak, hogy a sámán csak egy két embernek adhatja át a tudását, illetve fogadalomhoz tartozik, hogy az általa meggyógyított, vagy meggyógyítani akart embernek a betegségét átveszi a sámán ha a négyes sík tudatosságából dolgozik.  
  • A létezés ötös síkján vannak lejjebb a negatív entitások, magasabb fokozaton pedig a tizenkettek tanácsa. Vannak akik erről a síkról gyógyítanak, őket szintén kötik a “szabályok”.
  • A létezés hatodik síkja a törvényekről szól. Azokról a törvényekről, amik vonatkoznak a galaxisra, az univerzumra, a naprendszerre, ránk, magunkra. 
  • Majd a hetes sík, ami a Teremtő Univerzumnak a tere. Itt nincsenek kötések fogadalmak, itt csak a Feltétel Nélküli Szeretet létezik. 

A sámánok és a 7-es sík

Már a nagymamám is sámánasszony volt, aki megálmodta mi történik a gyermekeivel, még akkor is tudta, ha nem mondta neki senki. Tudta hogyan földelje le magát, amikor erre volt szükség. Mivel sok gyermeke volt, és sok munkája, ezért nem tudta átadni valamennyi gyermekének ezt a tudást. Mégis az életmódjával sok mindent átadott a gyerekeinek, és az unokáinak is. 

Édesapám is sok mindenre megtanított, arra hogyan földeljek, és hogyan vegyem át más emberek érzéseit, vagy lényeket hogyan távolítsak el másokról. Nem tudtam, hogy ezt csak kérésre tehetem meg, ezért sok galibát okozott az életemben. Az univerzum törvényei mindenkire vonatkoznak, akkor is, ha nem tudnak róla. 
Régebben nem értettem, miért álmodok meg előre dolgokat. Féltem ezektől a dolgoktól. Mind addig, amíg el nem végeztem az Agykontroll tanfolyamot, és már változtatni tudtam ezzel a technikával a jövőmön. 
Viszont azzal nem tudtam mit kezdeni, hogy átvettem emberek gondolatait, érzéseit, és a sajátomként kezeltem hosszú időn keresztül. 

Mi történt, amikor csak a sámáni energiáimat használtam? 

Így történt ez akkor is, amikor még nem tudtam használni a 7- es sík tudatosságából a sámáni energiáimat, és a munkaügyön voltam Katánál. Csodálkoztam miért vagyok éhes, amikor nem rég ettem. Elkezdett fájni a gyomrom az éhségtől. Aztán egyszer csak minden bevezető nélkül megkérdeztem Katától::- Ma még nem ettél, és fáj a gyomrod? – Igen honnan tudod? – Kérdezte. Nem válaszoltam neki. Viszont csöndben a ThetaHealinggel a 7- es sík tudatosságából elmulasztottam a “saját” fájdalmamat. Ekkor ébredtem először tudatára ennek a tulajdonságomnak. 
Mert a sámáni fogadalmak miatt át kell vegyük a másik ember betegségét. 

Viszont amikor a 7- es sík tudatosságából kapcsolódom a sámáni energiákra, akkor a nélkül tudok segíteni, hogy átvenném a fájdalmat, vagy a betegséget. 

Ezt teszem az elkövetkezendő napokban is, amikor élő meditációkat tartok annak érdekében, hogy segítselek Téged, azokat akik szeretnének tenni a jövőért, az emberekért, a földért, vagy csak magadért, hogy emeld a rezgésedet. Azért, hogy ne a negatív spirálba csatlakozz, hanem a pozitív dolgok legyenek jelen az életedben, most is, a jelenben. 

Mit üzenek? Meditáció értünk emberekért!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!