Hogyan látom ma a pénzügyeket az életemben?

2021. nov 11.

Kattints a képre a videóért!

Hogyan látom ma a pénzügyeket az életemben?

A pénz mindig áramlásban van, ha nem rekesztjük meg. A kuporgatás, a félelem, ami megrekeszti a pénz, és a Bőség áramlását.

Amikor megvalósítottunk valami szuper dolgot, amire már régen vágytunk, akkor menjünk el egyet sütizni, fagyizni, vacsorázni, vagy csak egy kávéra üljünk be valahová egy barátunkkal, aki tudja ezt értékelni. Csoda dolgok kezdenek el így történni az életünkben, hiszen MI MAG- unk dicsérjük meg MAG- unkat. Így kialakítva a tudatalattinknak azt a szokást, hogy MEG- ÉRDEM- eljük a dolgokat!

Hogyan látom ma a pénzügyeket az életemben?

Amikor valamit szeretnénk megvásárolni, de nincs rá éppen keret, akkor azt írjuk fel a célos füzetünkbe! Amikor megérkezik rá a pénz, akkor ajándékozzuk meg MAG- unkat azzal a dologgal. A füzetben pedig egy színes sorkiemelővel jelezzük áthúzva, hogy megtörtén. Így megmutatva MAG- unknak, és az UNIVERZUM- nak, hogy megérdemeljük, és nem hiába vártunk arra a bizonyos dologra.

Nem MÁS- nak kell TEREMT- enünk,

hanem MAG- unknak. Hiszen, ha mindig másnak adjuk a mi pénzünket, a szolgáltatásainkat áron alul, vagy ingyen, akkor egy idő után elapad a BŐSÉG forrása. Amikor ez történik, akkor tudhatjuk nincs meg a megfelelő adok- kapok egyensúly.

Amikor szeretnél masszázst, vagy bármit, és van egy olyan barátod, barátnőd, aki ezt a szolgáltatást csinálja, és nincs rá pénzed, akkor Bartelezz! A masszázs ÖN- MAG- unk SZER- ETET- e. ÖN- MAG- unk kényeztetése. Ezért ha nincs barátod, barátnőd aki kényeztessen, akkor érdemes így beindítanod a SZER- ETET energiáit.

Találj ki olyan dolgokat, amiket régen SZER- ETTÉL,

és most nem csinálsz. Így egyre több jó dolog érkezik be az ÉLET- ED- be, hiszen megteszed a szükséges fizikai lépéseket is azért, hogy megtörténjenek VELED!

Ekkor beindulnak az életedbe a segítő emberek, helyzetek. A TE FELEL- ŐS- séged, hogy észre vedd, és ÉLJ VELE!

Egy történet:

Már éppen feladtam, hogy bárkinek tanítsak. Úgy gondoltam, hogy csak a ThetaHealinggel fogom segíteni az emberek életét. Aztán találkoztam valakivel, aki megkért Kecskeméten, és Szegeden tartsak Cashflow® társasjáték alkalmakat. Majd jött Budapestről is két felkérés. Mi ez, ha nem felhívás keringőre az Univerzumtól? Hogy ezt is csináld! A hab a tortán, hogy ekkor már elkezdtem a Bőség Webinar előkészületeit, így nem volt probléma számomra, hogy erre az útra tereljem az energiákat. Azért ezt a könyvet írom, és nem másik témát, mert éppen most, a Teremtő ezeket az energiákat indította be az életemben.

Neked milyen ötleteid vannak?

Írd le őket! Kezdd el megvalósítani! Aztán amikor valami sikerül, húzd át egy sorkiemelővel. Ezzel nyugtázod, hogy megtörtént. Ha pedig valami mégsem kell, akkor húzd át tollal. Így tanulod meg a rugalmasságot, és a nyomon követést.
Nekem mostanában már álmok formájában is jönnek a megoldások. Az, hogy mi legyen a következő lépés.

 

 

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!