Vajon 25év múlva hol fogsz tartani?

2021. szept 16.

Vajon 25év múlva hol fogsz tartani?

  1. A párkapcsolatodban?
  2. A családoddal kapcsolatban?
  3. A munkáddal, hivatásoddal kapcsolatban?
  4. A pénz, s az anyagiak terén?
  5. Hol laksz, hol élsz, szereted-, e ahol élsz, ahogyan élsz?
  6. Hol tartasz a szellemi fejlődésben?
  7. Az egészségeddel kapcsolatban?

Hogy miért ugyanezek a kérdések? Mert így áll rá az agyad azokra a helyzetekre, feladatokra, amiket folyamatosan meg kell tenned annak érdekében, hogy a boldog jövő várjon Téged. 

Vajon 25 év múlva hol fogsz tartani?

Ne csak azt írd le, hogy mik lesznek benne az életedben, hanem azt is, hogy ez milyen érzésekkel fog járni. 

Miért fontos leírnod az érzéseidet? 

Tanulj az én hibámból, a saját történetem által!
2011- ben leírtam a 10 éves tervemet. Ez volt az első alkalom, hogy ezt megtettem, egy spirituális segítő segítségével. Ami egy részről nagyon jó, mert 5 év múlva valóra váltak az álmaim. Legalábbis a 2/3- d része. Az 1/3-d része pedig már nem kellett. Mivel nem tudtam, hogy az érzéseket, az érzeteket, az érzelmeket is le kell írni, ezért tragédiaként éltem meg azt a hatalmas változást, ami az életemben lezajlott. Pedig már nem volt 8 millió Ft- os hitelem, ott hagytam a 35 éve tartó munkahelyemet, és több millió Ft volt a Bankszámlámon. 
Mégis a szeretett személyek elvesztése ami a régi munka miatt feljött bennem, az új lakhely, ahol még nem voltak ismerősök, és a végre lezárt párkapcsolat egyszerre hatalmas traumát okozott nekem. 
Mivel nem voltak további terveim, mert nem bővítettem a listámat, ezért elkezdett az életem hánykolódni az élet tengerén. 

Erzért írtam:

Írd le milyen érzésekkel fog járni, amikor végre az álmaid megvalósulnak! Hogy ezek jó érzéssel töltsenek el, és ne traumaként éld meg őket. 
Természetesen, ma már én is így csinálom. 

Hiszen az új munkám a vállalkozásom volt. Az új helyen kedves emberekkel ismerkedtem meg, és életemben először a szabadság érzése is meglehetett volna. Hiszen anyagilag minden adott volt a megfelelő újrakezdéshez. De az érzéseket nem írtam le, hogy ezek pozitív érzések legyenek. 

Hajlandó vagy leírni a kis füzetedbe?

Kérdezheted minek ezt is leírni. Amikor busszal és villamossal mész valahova, akkor is tudod hol szállsz át egyik járműről a másikra, és ha autóval, akkor is tudod hol kell, merre kell menned.

Mint egy útjelző tábla jelez neked az 5 éves tervezés, ahova az 5 éves célként elérkezel, hogy aztán tovább haladj a 10 éves cél felé. Nem fordítva teszed meg az utat A pontból B pontba, hanem egymás után teszed a lépéseket, és tudod hogy hol van B város, azt is hol volt A város.

Most éppen fél úton vagy a két város között, és reménykedsz abban, hogy az út végén jókedvben-boldogságban találod magad.

Újholdkor, Teleholdkor, és a Tízmilliószoros napkor is manifesztálhatod ezeket a jövőbeni dolgokat. Ilyenkor nagyobb lehetőséggel, mint egyéb napokon. Ha fogyni szeretnél, azt is elkezdheted Újholdkor, hogy lendületet vigyél a dolgoknak, és Teleholdkor is, hiszen akkor a fogyóhold energiája segít. 

Szóval ezeken a napokon ha szeretnél eljönni egy Teremtő est meditációra, akkor jelentkezz be a kapcsolat oldalon, vagy  a workshopra. 

 

Kérlek igyekezz, az időpontok korlátozottak!