Új hírlevélüzenő programunk van!

2023. okt 18.

Új hírlevélüzenő programunk van!

Miért van új hírlevélüzenő programunk? A régi program a weboldal programja volt, ami már régi, illetve díjmentes lévén, nagyon sok lehetőséggel nem szolgált. Mindig dolgozni kellett vele, akkor is, hogyha nem lett volna rá idő. Mindig újabb, és újabb tartalmakat kellett beletenni, és így lehetőség sem volt az igazi automatizálásra. A jelen helyzetben pedig egy önjáró lehetőség van. Így mindenki azt kapja, amire feliratkozott. Az akciókról, kampányokról pedig mindenki értesül. 
Egy megújult külsővel már sokkal több lehetőséggel használjuk az új levelezési programot.

Persze az elején akadtak gondok. Nem tudtam, hogy amiket dátum szerint szeretnék elküldeni, azt nem az egyéni csoportokba kell betenni, hanem a központi rendszerbe. Így elég sok munkám volt abban, hogy ezen változtassak. Futottam az üres köröket, de aztán rájöttem arra is, hogyan módosítsam ezeket a bejegyzéseket. Több órás munka volt, hogy a hírlevélüzenő programot megtanuljam. Nagyon hálás vagyok Budavári Lászlónak, aki mint a weboldalfejlesztőm fáradságot nem kímélő módon dolgozott, és segített nekem ebben. Nem csak emailben, hanem telefonon is elmagyarázott nekem nagyon sok mindent. Mivel ő is spirituális, ezért talán jobban megértjük egymást. 

Lacit még a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemről ismerem. Sokat segített tanárként, és most is, mint magánember. Nagyon sokszor értetlenkedem ebben a virtuális világban, és nem is mindig értjük egymás szavait, hiszen míg én művészlélek vagyok, ő gondolkodó. De mégis elkövet szinte mindent, hogy a weboldalammal, és a hírlevélüzenő programommal is minden a legnagyobb rendben menjen. 

Késő este beszéltük meg sokszor a következő lépést, ami ahhoz kellett, hogy tudjam használni a SalesAutopilot rendszerét.  

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!