TisztaLélek alkalom: Tudatos Teremtés Iskolája

2023. okt 27.

Tiszta Lélek: A Tudatos Teremtés Iskolája

A Tudatos Teremtés olyan, mintha varázsolnánk a mindennapokban. Pedig csak odafigyelünk a dolgokra, és ezt cselekedjük, éljük, és jelen vagyunk a pillanatban. Célja, hogy segíti a spirituális elmélyülést a mindennapokban, és a gyakorlati megélést a mostban.

Amit átadok Neked, az ezzel kapcsolatos meditáció, gyakorlati útmutató, a mindennapokban. Megfogalmazzuk, és alkalmazhatod azért, hogy boldogabbá tedd az életedet. 

Saját példákon keresztül is mutatom az utat, hogy Te is képet kapj belőle miről is van szó, és hasznosítsd az életedben.

Ezen a Tiszta Lélek A Tudatos Teremtés Iskolája alkalmon átvesszük, hogy hol leszel 25-10-5-1-1/2 év, hónap, hét, vagy nap múlva. Amikor először meghallottam: 25 év múlva, először kiakadtam! Hülyeség gondoltam. Majd a következő gondolatom ez volt: Akkor élni fogok még 78 évesen is! 🙂 Már rögtön izgalommal, és boldogsággal töltött el ez a felismerés. A meditáció, amit ekkor elmondok, ezekkel kapcsolatos. Majd feladatot is kapsz. Hiszen ez az alkalom nem csak az előadásról szól. Ez a 3 órás alkalom Rólad szól!

  • Így észreveszed, és megtapasztalod a jobb eredményeket, mint eddig.
  • Észreveszed a lehetőségeket.
  • Gyorsabban tanulsz,
  • Eredményesebb életet élsz,
  • Segíthet a bevételeid megnövelésében, hiszen ez is szorosan összefügg a Tudatos Teremtéssel.
  • Kapcsolataidat javíthatod ez által,
  • Megérkezhet életedbe a szerelem.
  • Majd a boldogság is.

Megtanítalak egy olyan meditációra, amit bármikor, bárhol meg tudsz csinálni annak érdekében, hogy a sressz, a pánik elmúljon az életedből. Nem ördöngösség. Csinálhatod buszon, villamoson, vonaton, ha félreállsz autóban, és ha olyan a munkahelyed, akár a WC lehajtott tetején is. Így sokkal nyugodtabb, és kiegyensúlyozottabb lesz az életed.

Átvesszük a Retikuláris Aktiváló Rendszert is.

Még mi lesz a téma? Lélekkártyák, mint Önismeret, és a Csakrakártyák is erről szólnak majd. Ha lesz még időnk, Angyalkártyákat is húzunk.