Szilveszterkor elmentem egy Tantra közösségbe

2022. jan 27.

Szilveszterkor elmentem egy Tantra közösségbe

Nem tudtam milyen lesz. Éveken át nem tartottam jónak a Tantra dolgot. Tetszett, hogy oldott volt a hangulat, és  hogy egymás szemébe néztünk 3 percen keresztül. Érdekes volt. Volt még olyan gyakorlat, ami nem verte ki nálam a biztosítékot. Amikor már nem tetszett a program, eljöttem. Nem volt testiség, csak enertiák voltak. Úgy gondoltam, máskor is kipróbálom. 

A második alkalom is Tarot kártya húzással kezdődött, majd egymás szemébe kellett nézni 3 percig. Ez már nem ment olyan könnyen, mint az első alkalom, mert érzékeltem a férfiak energiáját. De nem csak ezt. Miközben egymás szemébe néztünk, láttam ahogy a mindennapokban élik az életüket. Az 5. embernél hányingerem lett, a 6.- nál pedig meg kellett látogatnom a mosdót. 

Pedig gondolhattam volna, hogy megint olvasok az emberek szeméből, hiszen ez volt az egyik ThetaHealing alkalommal, hogy olvassuk ki a másik ember hogyan él, mit csinál, Ezt is megtanultuk még 2015- ben a Szivárványgyerek tanfolyamon. Igaz, azóta nem igen használtam semmire ezt a tudásomat.

Szilveszterkor elmentem egy Tantra közösségbe

Mire nem figyeltem, mielőtt elmentem volna? A csillagok állására, és arra sem, hogy évekig nem mentem el ilyen alkalomra, mert úgy gondoltam, nem ez az én utam. 

A következő emberhez amikor odavittek, azt mondták Ő gyógyító. Jobban lettem. Erre elvittek egy másik emberhez, akinek a szemébe kellett nézni. A következő gyakorlatnál éreztem mindjárt elájulok. Zsibbadt a kezem, és a lábam is. Volt bennem egy olyan érzés, mindjárt eljájulok, és a mentő visz el. Leültem, és ThetaHealinggel kértem instrukciókat. Az jött, menjek haza, és ne maradjak ott. 

Az eset után három napig tartott a rosszullétem.

Két éjszakát nem is aludtam, olyan gyomorfájásom volt, és hányingerem. Beszéltem egy barátommal, aki a csillagok állásából, és a tünetekből, elmondta szerencsém, hogy nem kaptam agyvérzést. 

Igen. Szintén belefutok olyan dolgokba még mindig, amibe nem kéne, hogyha hallgatnék az intuíciómra. Nem mindig hallgatunk rá, pedig nagyon fontos, hogy megtegyük. 

A vezető kiírta, hogy aki legközelebb cserben hagyja a többieket, azt kitiltja a csoportból. 

Tanulság? Csak oda menj, ahova az intuíciód is enged!

A linkben direkt nem az a közösség van betéve, ahol voltam. Ismeretterjesztőnek szánom. 

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!