Szeretnél megszabadulni a blokkoktól?

2022. jan 18.

Kattints a képre a videóért!

Szeretnél megszabadulni a blokkoktól?

A blokkok meggátolnak a szabad, boldog élet megélésében. 
Minden gondolatnak, és kimondott szónak energiája van. Ráadásul másodpercenként több millió rezgés, gondolat, érzés érkezik be a koronacsakrádon keresztül. Ezekből azokat érzékeled, amikre éppen nyitott vagy a rezgésed alapján.

Amikor az energia egyensúly felborult, kialakultak a blokkok az életedben. Ez lehet, hogy a Te életedben történt, de az is lehet, hogy valamelyik ősöd életében történt, amit a mai napig magaddal cipelsz DNS szinten. Nem csak a fizikai dolgokat örököltük, hanem a lelki, szellemi, érzelmi elakadásokat, rezgéseket is.

Szeretnél megszabadulni a blokkoktól?

Ahhoz, hogy ezeket a blokkokat megszűntesd az életedben, sokszor karmikus oldásokra, blokkok elengedésére, hitrendszer cserékre, érzésminta cserékre van szükség. Amikor az ősök energiáját megtisztítjuk, akkor a Te és a szeretteid energiája is változik. Így azzal, hogy MAG- AD- at tisztítod, segítesz a szüleidnek, és a gyermekeidnek is. Természetesen, mivel Szabad Akarat van, ezért csak azok kapják meg, akik kérik, és fogadják. Viszont ezzel sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz egy- egy alkalom után.

Szeretnéd tudni hogyan, és mi gátol abban, hogy elérd a vágyott álmokat, célokat érzéseket?
Vagy tudod, de nem volt eddig rá megoldásod? 
Tudod mi az irány, de elakadtál? 
Szeretnél ezeken változtatni, hogy végre mást is megtapasztalj, meg élj?

Dehogy szeretnél változtatni? Neked csak ez a mostani a megfelelő? – Akkor ez nem Neked való. Ezt is megértem, hiszen nem mindenkinek ez az útja.

Mielőtt elvállalom a konzultációt, ezt úgy is megkérdezem a Teremtő mindenségtől. Így csak akkor jössz, ha tényleg ez a TE utad!

Hogy az életedben elinduljon a harmónia, a változás, az ÖN- MAG- AD megváltoztatásával, és a változás beindításával, megtételével a fizikai síkon is?

Amennyiben igen, akkor keress bátran!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!