Pszichikai védelem tanulás és önismereti fejlődés

2019. Júl 28.

Kedves érdeklődők!

2019.szeptember 1- től szeptember 28.- ig egy olyan Online tanfolyamra van lehetőséged, ahol Neked, aki spiritualitással szeret foglalkozni, lehetőséged lesz különböző meditációk és gyakorlati feladatok segítségével ahhoz, hogy jobban tudjad használni a pszichikai észlelésedet.

Meditációkkal megtámogatjuk a védelmi rendszeredet a különböző pszichikai támadásokkal szemben, mint átkok, irigység energia, varázslat, bűbáj, szellemek, entitások elleni védelem.

Megtanuljuk letenni a halogatásainkat, és újjá teremteni a mindennapjainkat.

Napi szinten lesznek élő videók, bejegyzések, és cikkek, filmek, zenék, könyv ajánlások.

“A tegnapi napon egy anyuka, és a három négy éves kisfia jöttek be hozzám a munkahelyemen. A kisfiú nem akart bejönni a szobába, ahol dolgoztam, és elkezdett rosszalkodni. Én rögtön felmentem thétába, és megkérdeztem a Teremtőt, mi az oka a kisfiú viselkedésének. Előtte viszont elítéltem ezt a viselkedését. MIután ránéztem ezekre a dolgokra, elképzeltem a szobát, hogy minden negatív energia fölmegy a Teremtőhöz a fénybe, és a fehér fény rázúdul a szobára, és megtisztítja azt. A gyerekek látják a negatív lényeket. Ez bizonyosodott be most is. Miután ez megtörtént, a kisfiú bejött, odaadta nekem az italos üvegét, és elkezdett nekem mesélni. Az anyukája alig tudta elvinni, mert velem akart maradni.”

“Megtanulod Te is felismerni, ha nem csak Te vagy egyedül.” 

Akit mindez érdekel, akkor Augusztus 1- ig fizetve 20.000Ft korán kelő kedvezménnyel a befektetés, hogy magadba befektetsz, Augusztus 15- ig 25.000Ft, és Szeptember 1- ig pedig 30.000Ft a 28 napos fejlődésnek a díja.

Belföldről és külföldről is jelentkezhetsz a bosegklub@gmail.com email címen.
Kérlek írd meg a neved, címed, és a Facebookon jelölj be ismerősnek, hogy fel tudjalak venni az új fizetős csoportba. Ez alapján állítom majd ki a számlát is, amit ajánlott levélben küldök el a lakcímedre.

 

 

Siess a jelentkezés korlátozott