Pszichikai védelem tanulás és önismereti fejlődés

2019. Júl 28.

Pszichikai védelem tanulás és önismereti fejlődés

ahol egy olyan Online tanfolyamra van lehetőséged, ahol Neked, aki spiritualitással szeret foglalkozni, lehetőséged lesz különböző meditációk és gyakorlati feladatok segítségével ahhoz, hogy jobban tudjad használni a pszichikai észlelésedet. Megtanulsz védekezni a haragvó emberektől, az irigyektől, azoktól akik megpróbálnak neked ártani ilyen, vagy olyan módon. Ezt a tanfolyamot a későbbiek folyamán worshop formájában is meg fogom tartani. Most, ebben a 28 napban viszont sokkal több meditációt tanulhatsz meg, mint egy worshop tanfolyamon. Ezért érdemes végig velem tartanod az online tréning idején.

Meditációkkal megtámogatjuk

A Pszichikai védelem tanulás és önismereti

védelmi rendszeredet a különböző pszichikai támadásokkal szemben, mint átkok, irigység energia, varázslat, bűbáj, szellemek, entitások elleni védelem. Ahogy így egyre jobban rálátsz ezekre a dolgokra, az önismeret útjára is lépsz, hiszen elkezded önmagad figyelni. Figyelni a negatív, és a pozitív dolgokat is, ahol angyalkák segítik az életedet. 

Megtanuljuk

letenni a halogatásainkat, és újjá teremteni a mindennapjainkat. Megtanuljuk a pszichikai védelmet, és önismereti fejlődést.

Napi szinten lesznek

élő videók, bejegyzések, és cikkek, filmek, zenék, könyv ajánlások.

Egy érdekes, lélekelállító történet: 

“A tegnapi napon egy anyuka, és a három négy éves kisfia jöttek be hozzám a munkahelyemen. A kisfiú nem akart bejönni a szobába, ahol dolgoztam, és elkezdett rosszalkodni. Én rögtön felmentem thétába, és megkérdeztem a Teremtőt, mi az oka a kisfiú viselkedésének. Előtte viszont elítéltem ezt a viselkedését. MIután ránéztem ezekre a dolgokra, elképzeltem a szobát, hogy minden negatív energia fölmegy a Teremtőhöz a fénybe, és a fehér fény rázúdul a szobára, és megtisztítja azt. A gyerekek látják a negatív lényeket. Ez bizonyosodott be most is. Miután ez megtörtént, a kisfiú bejött, odaadta nekem az italos üvegét, és elkezdett nekem mesélni. Az anyukája alig tudta elvinni, mert velem akart maradni.”

“Megtanulod Te is felismerni, ha nem csak Te vagy egyedül.” 

Akit mindez érdekel, akkor Augusztus 1- ig fizetve 20.000Ft korán kelő kedvezménnyel a befektetés, hogy magadba befektetsz, Augusztus 15- ig 25.000Ft, és Szeptember 1- ig pedig 30.000Ft a 28 napos fejlődésnek a díja.

Belföldről és külföldről is jelentkezhetsz a bosegklub@gmail.com email címen.
Kérlek írd meg a neved, címed, és a Facebookon jelölj be ismerősnek, hogy fel tudjalak venni az új fizetős csoportba. Ez alapján állítom majd ki a számlát is, amit ajánlott levélben küldök el a lakcímedre.

 

 

Siess, a jelentkezés korlátozott!