Milyen szokásaink vannak?

2022. ápr 11.

1. Milyen szokásaink vannak?

A mai napon a számítógép kezelő szokásainkról fogok beszélni.

Miért éppen erről?
Azért, mert velem is megtörtént, hogy adathalászok áldozata lettem. Mégis hálás vagyok, mert tudtam miket kell tennem annak érdekében, hogy sem a bankkártyámat, se a számlaszámomat, és fontosabb dolgokat ne tudjanak lenullázni. Mindezt annak köszönhetem, hogy pénzügyi területen dolgoztam több mint 30 éven keresztül, és ismertem az ilyenkor hatályos eljárásokat. 

2. Milyen szokásaink vannak?

Nagyon fontos, hogy ne tölts le, és ne nyiss meg mindenféle dolgot a számítógépeden, mert adathalászok áldozata lehetsz. A telefonszámodat se add ki bárkinek, és mind a telefonodon, mind a számítógépeden legyen víruskereső. Így tudod minimalizálni, hogy bárkinek is áldozata légy. 

Hálával tartozom a gyermekeimnek, és az anyukámnak és a barátaimnak is, akik ebben a nehéz időkben mellettem voltak. 

Nagyon sok tennivalóm volt. A Banknál, a telefontársaságnál, a Kormányablakban, sőt a NAV- nál is. 

Nem tudtam mikor és hogyan fogom megoldani a dolgokat először, amikor szembesültem a problémával. De azután megoldódott szerencsére. 

Most pedig újra indítom a Facebook csoportot, és egy új Youtube csatornát csináltam neve:
Pillangó a Lélekhez a Bőség jegyében

Szóval amikor a Bőségről beszélünk, a szemben álló oldal a szegénység. A sötét nincs meg a fény nélkül, ezért mind a kettőt meg kell hogy éljük. Lehet ezért küldte nekem az univerzum ezt a problémát, mert túl soknak tartotta a tudatalattim a jót az életemben. Minden esetre izgalmas időszakon vagyok túl. Még kell dolgozzak a sérülésekre, félelmekre ezzel kapcsolatban. Örülök annak, hogy ThetaHealinggel sok dolgot meg tudok oldani, és amit ezzel nem sikerül, abban segít egy titkos segítőm, hogy megoldódjanak. Hálásan köszönöm neki is a segítséget, amit kapok Tőle. 

Ne felejtsd el, hogy fontos kinek adod meg az email címedet, és a telefonszámodat!

Főleg az interneten. Hiszen mindenki fent van most a világhálón, és ezért azok az esetek is megnövekedtek, akik adathalászattal foglalkoznak. 
Vigyázz az értékeidre! 
Arra, hogy mire kattintasz. 
Ha kapsz egy linket messengeren, kérdezd meg a küldőjét Ő küldte e. Mert lehet, hogy nem.

Kellemes mindenséget, Sok szép gyönyörű napot kívánok Neked!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!