Milyen fontos dolgot csinálj először?

2021. dec 3.

Milyen fontos dolgot csinálj először?

Mielőtt terveznél, előtte mindig tekintsd át az előző évet, vagy éveket! Mi az amit hátra hagysz, ami már nem szolgál? Mit kell elengedj az életedből ahhoz, hogy egy jobb életed legyen? Milyen gondolatokat, kapcsolatokat, érzéseket zárj le magadban? 

Aztán azt is nézd meg, hogy miben fejlődtél. Mi az amiben ma már jobban érzed magad, mint előtte. Ezek lehetnek kapcsolatok, munka, lehetnek az egészségeddel, az anyagi dolgokkal kapcsolatos dolgok is. 

Fontos, hogy el tudd engedni a múltad, a nélkül, hogy bántanád magad. Ezért zárjuk le először ezeket a dolgokat magunkban, mielőtt a tervezés útjára lépnénk. 

Hiszen csak akkor tudunk egy magasabb szintre lépni, amikor már alattunk is stabil az út. Ha alattunk az út ingoványos, posványos, akkor a későbbi utunkat is így tervezzük meg. Ez pedig nem jó senkinek sem. Ezért kell lezárni a múltunkat. Hogy egy új, szebb jövőt tudjunk építeni. 

Milyen fontos dolgot csinálj először?

Amikor leírtad, és lezártad, helyére tetted magadban a dolgokat, akkor jöhet a tervezés. 

Hiszen a mérnök is először fejben tervez, majd lerajzolja, leírja a dolgokat, és utána valósítja meg őket. Tervezés, vágyak, célok nélkül az ember olyan, mint a tengeren hányódó hajótörött. Arra megy, amerre sodorja a szél, vagy a hullámok. Vagyis arra, amerre a környezete kényszeríti. 

Amikor vannak vágyaid, álmaid, terveid, céljaid,

akkor arra visz a hajód. Akkor van iránya, és a belső iránytű mutatja a helyes utat. Ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy van lakásod, autód, vannak tárgyaid. Abban is, hogy van párod, akit szeretsz, és van családod, akiket megölelsz, akikkel szeretetben élsz. Nyugalomban, biztonságban. 

Ha mindenki először a maga portáján söpör, akkor mindenhol rend, tisztaság, és SZER- ETET lesz majd!

Ezért érdemes leírnod a célok mellé az érzéseket is, amiket majd biztosít Neked. Nem csak házad, lakásod legyen, de OTT- HON, amiben jól érzed majd MAG- AD. 

 

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!

Ó év lezáró, Új Év Indító workshop díjmentesen! 2022.01.10. 19.00- tól

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp