Miért szeretem az ezoterikus könyveket?

2017. máj 3.

Miért szeretem az ezoterikus könyveket?

Mindig egy új nézőpontot, egy új lehetőséget adott az életem újra kalibrálásához. 

Nagyon szerettem az ezoterikus könyveket, s így találtam rá José Silva és Robert B. Stone könyvére: Gyógyíthatsz címmel. Ez még 1990- ben történt, az első Agykontroll könyv ekkor jelent meg Magyarországon. Hiába próbáltam a könyv segítségével ellazulni, olyan stresszes életet éltem, hogy nem sikerült. Pedig José Silva lépésről lépésre leírta a technikát, hogyan érjük el az ellazulás állapotát, mit kell ilyenkor érezni, de mint két kisgyermek édesanyja, semmi időm nem lévén, az örökös rohanásban, sohasem volt időm, s türelmem semmihez.

Aztán jött egy rádióműsor, s ahogy lefeküdtem, s követtem az „utasításokat”, egyszer csak mégis sikerült ellazulnom, amikor délben a gyerekek éppen az igazak álmát aludták. Ekkor újra elővettem a könyvet, és pontról- pontra követtem az utasításokat, s sikerrel jártam.

Miért szeretem az ezoterikus könyveket?

Mert erre is megtanított: 

Íme a meditáció írásban:

Hunyd le a szemed. A szíved középpontjából képzelj el egy aranyszálat, ami lefelé elindul a talpad felé, majd kilép a talpadból, s kapcsolódik a földbelsejéhez, egyre lejjebb, és lejjebb megy, át a föld rétegein át, míg eléri a föld lágy forró magmáját, elér egészen a középpontig, majd elindul visszafelé át a Föld összes rétegén keresztül, belép a talpadon át a testedbe, s ott beindítja a csakrákat, amik elkezdenek forogni, közben kinyílnak, mint egy rózsa. Először a legalsó

Gyökér csakrát

látod vörösen izzani, s forogni jobbra, majd tovább mész, s látod balra forogni narancssárgán a következőt a

Szakrális csakrát.

Ezt követi az akarat a Napfonat csakrája, ami sárgán forog jobb oldali irányba, majd a

Szív csakrát

látod zöld színben pompázni balra forogni.

A Torok csakrát

kék pompában látod, ez újra jobbra forog.

Majd a Harmadik szem csakrája

nyílik meg lila színben felöltözve, balra forogva, és végre elérsz a

Korona csakrához,

ami fehér színben sugárzik a fejtetődön. Ennek a forgása szintén megegyezik az óramutatójárásával. Haladj tovább utazva a Korona csakrádon át az univerzumba egy gyönyörű fénygömbben utazva, csak egy ici- pici részedet az aranyszálat beletéve, és utaztatva a gömbben. Haladj át az égen, majd látod messziről a házat, a várost, a földet, majd lásd az égboltot, és kösd össze magad Nap apával. 

S itt mond a következőt:

Megkérem a teremtőt, a teremtő által a lehető legjobb úton, módon, küldjön nekem Feltétel Nélküli Szeretetet alap lelki genetikai, és történelmi szinten. Köszönöm, így van így van így van megtörtént, s ez így lehetséges, és valóságos, és biztonságos. Ezt megengedem magamnak, mások is megengedik Nekem.

Ha ez megtörtént, helyezd vissza az aranyszálat a gömbbe, és utazz visszafelé. A Föld felé. Már messziről már látod a földet, lejjebb mész, már látod közelről a kontinenst, Európát, az országot, a várost, a kerületet, a házat, bent vagy a szobában, és most a gömbből visszahelyezed az aranyszálat a testedbe, majd tovább haladsz a csakrákon át az aranyszállal a föld középpontja felé, majd visszajössz a talpadon át az aranyszállal, egészen a homlokodig. Amikor ez is megtörtént, lesöpröd a két tenyeredet, mintha piszkot söpörnél le róluk. Nyisd ki a szemed. Egészségedre.

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!