Mi derülhet ki egy gyorssegély nyomán?

2021. dec 9.

Mi derülhet ki egy gyorssegély nyomán?

Mint előzőleg írtam, van akinek már egy alkalom csodákat szül az életében. Így történt ez Orsi esetében is, aki megengedte, hogy megosszam a történetét a keresztnevével. (a kép csak illusztráció)

“Szia!
Nagyon köszönöm a tegnapi gyorssegélyt! 🙂 Nagyon nagyot dobott rajtam, reggel kipihenten ébredtem és ma már sokkal jobban vagyok 🙂 az orrdugulásom is szinte elmúlt, tér vissza az életkedvem és most zuhanyzás-hajmosás közben (ez gyakran szokott így lenni a sok tisztító folyó víz alatt 😃 ) nagyon sok új inspirációm és ötletem jött munka-hivatás kapcsán, és végre fel is vettem őket hanganyagra 😃

“és elkezdtem újra kifelé is kapcsolódni a kétnapi egyedüllét és fekvés után, megindult újra a kommunikáció és kapcsolódás igényem 🙂

Mi derülhet ki egy gyorssegély nyomán? 

Olyan régen elfeledett, és karmikus problémák, amiken ha tényleg változtatni akarunk, akkor érdemes rögtön dolgozni rá, ahogy előjön. Ilyenkor olyan dolgokra láthatunk rá, amiről már régen elfeledkeztünk, vagy éppen a szőnyeg alá söpörtünk, és úgy gondoljuk ez már nem is probléma az életünkben. Viszont a test, és a lélek is üzen nekünk a betegségek által. 

Erre élő példa Dr. Buda László két könyve is: 
Mit üzen a tested? Mit üzen a lelked? címmel. 
Ez a SzomatoDráma technikája. 

Ezt az alaptanfolyamot még 2013-2014- ben végeztem el. Már akkor tudtam, hogy a spirituális út az én utam. 
Választhattam, hogy egy színes fényterápiás lámpát veszek meg, vagy elmegyek a tanfolyamra. A tanfolyam mellett döntöttem. Ma is örülök, hogy ezt tettem. Fantasztikus élményekkel lettem gazdagabb. Ennek köszönhetem azt is, hogy később megismerkedtem a ThetaHealing® technikájával. 

Ma már nagyon sok embernek segítettem így. Ez az elmúlt több mint 7 év erről szólt többnyire az életemben. Mind magamon, mind pedig másokon nagyon sokat dolgoztam. Ezért változott meg az életem, és lett olyan, amilyet szerettem volna. 
Embereknek segítek, hogy boldogabban, kreatívabban, nagyobb bőségben éljenek. 

Köszönöm minden kliensemnek, aki engem választott!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!