Mi a lehetséges valóság?

2021. jún 12.

Mi a lehetséges valóság?

Az is egy lehetséges valóság, hogy a világegyetem tele van energiával. Az energetikájához hozzátartozik a pulzálás, mindehhez pedig a Te energetikád, a Te sejtjeid, mint immunsejtek. Az immunsejtjeid emlékeznek a gyűlöletre, az ellenségekre, a szeretetre, a gondolatokra, így az átkokra is. Mindent sejttudatossági szinten raktároznak el.Ha olyan munkahelyen dolgozol, ahol napi szinten találkozol lehúzó átkot szóró emberekkel, akkor Ők nagyon megnehezítik az éltedet.

Mi a lehetséges valóság?

A lehetséges valóságnak következtében nagyon fontos, hogy milyen kapcsolataid vannak, van e lelkesedés az életedben, hiszel e Jézusban, a Teremtőben, az Univerzumban, a Kvantum fizikában?  Ha ezek mellett a negatív dolgok mellett, amiket nap, mint nap megtapasztalsz nincs hited, nincsenek pozitív gondolataid, akkor a sejtjeid fizikai szinten reagálnak a negatív töltetű, és rendszeresen küldött impulzusokra, és nagyon nehéz életed lesz. A tested átveszi ezeket a negatív rezgéseket, és fizikai szinten generálhat idegrendszeri problémákat, amiknek következtében sűrűbben látogatod meg a wc-t, és egyéb fizikai, lelki, tényezők jelenségek is megjelenhetnek az életedben.

Mire jó, ha fejleszted az Önismeretedet? 

Nagyon fontos, hogy fejleszd a bölcsességedet, és az intelligenciádat. Ez abban segít, hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élj, ami viszont önszeretet nélkül megterhelő, sőt önpusztító is lehet. Fontos, hogy elérkezz arra a szintre, ahol megjelenik a saját tested csodálata, elfogadása, a szellemed, lelked pozitívvá alakítása. Így a szervezeted is az idegrendszered, a szíved, az immunrendszered, és a hormonális rendszered is felveszi a negatív erőkkel a harcot, és megszünteti a negatív energiák által okozott negatív gondolatokat, történéseket az életedben.

Vajon miről szól az egészségünk? 

Amikor pozitív tapasztalatokat szerzel, amikor boldog vagy a munkádban, amikor szerető emberi kapcsolataid vannak, és a saját utadat járod, akkor az is egy lehetséges valóság. Ez ilyenkor arról szól, hogy hogyan tedd egészségessé, boldoggá, felhőtlenné a saját életedet, a környezetedet úgy, hogy közben jól érzed magad a bőrödben. 
Hány olyan ember van, aki elmondhatja ezt magáról? 

Ki az, akinek boldog, kiegyensúlyozott az élete? 

Azok az emberek, akik a hivatásukat maguk választották. Akik annyit és akkor dolgoznak, amennyivel kellemesen, boldogan élik az életüket. Amikor ebben az állapotban vagy, akkor örülnek a sejtjeid, és elkezdenek pozitív energiát termelni, ami által meggyógyítják saját magukat. Hiszen a szervezetnek van egy öngyógyító folyamata, ami bizonyos körülményeknek köszönhetően elkezd beindulni, fejlődni, és egyre jobbá és jobbá válni. 

Ezekben a folyamatokban segít a ThetaHealing®, hogy a hitrendszereid, és az érzésmintáid pozitívan működjenek. Utána pedig a saját szervezeted megold mindent! Elkezd úgy működni, ahogy Dr. Joe Dispenza tanítja a következő könyvében: A placebó Te magad légy

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!