Mariann sikertörténete

2019. jan 16.

Mariann sikertörténete

“Hellóka ha nem baj, írok egy kis visszajelzést. Mióta beszéltünk kimerek állni magamért. Megmerem mondani hogy mit érzek jónak, és mit nem. Leesett a tantusz. Ha a gyerekeimet látni akarom, akkor létezik videó Chat. Röhej, de eddig eszembe nem jutott használni. A fájdalomcsillapító használata csökkent, és jól reagáltam a tapaszra. Hála az égnek így folytatjuk a terápiát. Ha jól működik, akkor tapasz lesz gép helyett hétvégén. Ma jött egy gondolat a gyerekekkel kapcsolatban.

Hogy én mindig apukát kerestem a gyerekeknek. Már eleve alapból valószínűleg eltolva magamtól a felelősségvállalást az egész anyasággal kapcsolatban. Mennyire durva. Lehet, hogy ez tudat alatt egy óriási teher? Szóval gyorsan ennyi.”

Mariann története: 

Mariann súlyos rákbeteg volt. Azt szerette volna elérni, hogy ne morfiumot kapjon, hanem elég legyen a tapasz a fájdalmaira. Szomorúan hallgattam a történeteit, mielőtt théta szinten elkezdtem volna őt kezelni. Meggyógyítani már nem tudtam. Olyan sokáig élt egy olyan férfi mellett, aki bántotta amikor nem volt beteg, hogy betegséget generált magának. Akkor amikor beteg volt, akkor körül döngicsélte a férje őt. Mint ahogy a méhek bánnak az anyakirálynővel. Kedveskedett neki, bevásárolt, mindent megcsinált, és nem ivott. Abbahagyta az alkoholizálást miután megtudta Mariann halálos kórban szenved. Mariann azért lett rákbeteg, mert nagyon szerette a férját, de már nem tudta elviselni a fájdalmat, ami az okozott neki, hogy a férje nem szereti őt, és bántóan viselkedik vele. Aztán amikor jobban lett a betegségében, akkor a férje megint ivott. Ezért Mariann tudatalattija úgy döntött, hogy inkább meghal, minthogy végig nézze, hogyan távolodnak el egymástól egyre jobban a férjétől. Ez Mariann döntése volt. Mint ahogy az is, hogy belehal a fájdalomba, ami a lelkét tette beteggé. Gyermekei előtt sem merte felvállalni saját magát, ami szintén megkeserítette az életét. Ebben az utolsó hónapban legalább megtört a jég, és emelt fővel távozhatott az élők sorából. Megnyugodva, hiszen mindenkivel megbeszélt mindent. 

Mariann barátnőjét szintén kezeltem. Tőle tudtam meg, hogy Mariann a kezelés után egy hónappal meghalt. Viszont végig tudatánál volt, mert a ragtapasz, amit fájdalomcsillapítónak kapott, az használt. A ThetaHealing kezelés segített abban, hogy ne legyenek annyira erős fájdalmai, és emberként, könnyedén, szenvedés nélkül hagyja el ezt a dimenziót. 
A ThetaHealing nem csak segíteni tud. Ha már itt az idő, és a lélek úgy döntött, akkor megkönnyíti a másik világba vezető utat. 

Siess, a jelentkezés korlátozott!