Lélektöredékek visszavétele ThetaHealinggel®

2021. júl 12.

Lélektöredékek visszavétele ThetaHealinggel®

Amikor akit szeretsz az és Te nagyon aggódsz érte, akkor magadból lélektöredékeket adsz neki tudtodon kívül, hogy mihamarabb meggyógyuljon. Akkor  is ezt teszed, amikor a szerelmeddel érintkezel. Ha több ilyen szerelmed volt, mindegyiknek adtál magadból lélektöredéket. Ez történik akkor is, amikor kórházban voltál, legyengültél, és valakinek, aki szintén beteg volt, adtál át lélektöredéket magadból.

Ez fordítva is így működik. Éppen ezért vannak olyan lélektöredékeid is, ami nem Te vagy. Édesanyádból, édesapádból, szeretteidtől. Nem érted miért vagy más mint régebben. Ez is lehet az egyik okozója ezeknek a dolgoknak.

Lélektöredékek visszavétele ThetaHealinggel®

Amikor hozzám jössz egy konzultációra, akkor ezeket a lélektöredékeket megtisztítjuk a Feltétel Nélküli Szeretettel, visszaküldjük a tulajdonosának, és visszavesszük a Te lélektöredékeidet is. Így ezek után sokkal könnyebben mennek majd az életedben a dolgok, és végre megtalálhatod Önmagadat.

Ilyenkor már megtalálhatod Önmagadat, azt a csodálatos lényt, aki mindig is voltál. Megszűnik az a gyász, amit az illető elveszése miatt éreztél, és most már boldogabban élheted a mindennapi életedet. 
Az életedben elkezdenek megváltozni a dolgok. Hiszen egészen addig, amig lelked legmélyén egy másik férfi vagy nő lakozik, addig azt az igazi párkapcsolatot sem tudod bevonzani, akire igazából vágytál. 

A lélek a lépen át lép be a testbe. Amikor valakinek a lépe sérült, vagy kivették, az illető valamiért szeretett volna meghalni, de ezt nem tette, nem tehette meg. Viszont a lélek lakhelye a szívben van, és az agyba jár dolgozni a kínai medicina szerint.

Egy ilyen alkalom, amikor eljössz hozzám, vagy online konzultálunk, megváltoztathatja az egész életedet. 
Persze van olyan is, amikor több alkalomra van szükség, mert olyan dolgok is feljöhetnek, mint szülőkkel, nagyszülőkkel való kapcsolat, vagy egyéb. Ilyenkor mindig elmondom, hogy egy konzultáció elég e, vagy többre lesz szükség. 

Célom, hogy csak addig gyere, amig meg tudod oldani az életedet, ezért van hogy a fizikai síkon is segítek hogy megtedd a szükséges lépéseket. 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!