Jászberényben Delfinszív

2023. jún 12.

Jászberényben Delfinszív

A Delfineknek nagyon jó szívük van, ahogyan azoknak az embereknek is, akikkel körbe veszem magam. 
Vasárnap a Bach csomóponttól indultunk Ritával, és Peter Jonessal, aki kitalálta a Delfinszív programokat. 

Telve voltam izgalommal, ma vajon milyen elakadásra látunk rá? Mire dolgozunk? Kik lesznek ott? Milyen emberek? 
Nem kellett csalódjak. Fantasztikus emberekkel találkoztam, és a gyakorlatoknak köszönhetően nagyon sok segítséget kaptunk. 

Új emberekkel ismerkedtem meg. Nem mindannyian voltak spirituálisok. Mégis a végére mindenki feloldódott, és jól éreztük magunkat a bőrünkben. Ránéztünk, hogy egy egy célunkban milyen elakadásunk van, és arra is jöttek megoldások, hogyan oldjuk meg őket. 

Volt víz, nasi, és vacsoráztunk is együtt, mert Petrányi Balázs meghívott bennünket. Az oldalán sok csodás dologgal találkozhattok. A Facebook csoportját pedig itt találjátok Delfin Szív – Jászberény . Előtte bejártuk a város egy részét, és minden fantasztikusan alakult. Édesanyám is felhívott, este jön nem délelőtt, ahogy beszéltük. Régen ezért morcos lettem volna. Most mosolyogtam rajta. 

Az alkalmon Németh Irén is részt vett, aki bétában segíti újrahuzalozni az emberek agyát annak érdekében, hogy legyen párkapcsolatuk. 

Saját magam ezt ThetaHealinggel segítem. Így oldom a blokkokat, hogy segítsek másoknak abban, hogy legyen párkapcsolatuk. 

Ezen a napon ránéztünk az elakadásaninkra a pénzzel, és a párkapcsolattal kapcsolatban. Jöttek felismerések, és új ötletek is az alkalomnak köszönhetően. Tanácsokat is kaptunk, és örömmel vettük egymás barátságát. Ezeken az alkalmakon fantasztikus ismeretségek születnek. Összesen 8- an voltunk ezen a kiscsoportos alkalmon. De tudjuk semmi sem történik véletlenül. Ezért így volt jó, ahogy volt. Balázsnak is köszönöm ezt az alkalmat, hiszen ő volt most a fő szervező. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!