Időgazdálkodás online tanfolyam

Időgazdálkodás a gyakorlatban

28 napos, online tanfolyam

 

Időgazdálkodás online tanfolyam

A vezetőknek mindig van víziója. Tudják mire mennyi időt szánjanak. Te is tudod?

Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Addig, amíg nem írod le, csak beszélsz róla, addig nem tud olyan szinten megvalósulni, mintha le is írnád. Miért? Mert a szó elszáll, az írás megmarad. Tartja a régi mondás, de nem csak ezért. – Hiszen a kimondott szónak is hatalmas ereje van, lehet vele gyilkolni, és életet is lehelni valakibe. Most megtanulhatod, hogyan lehet több időd, amikor minden rendbe jön a külvilágban. Tegyél rendet magadban addigra!

Hogy mit adhat Neked ez az időgazdálkodás online tanfolyam? 

Nagyobb Önbecsülést, Önfegyelmet, Kitartást, amikor elkezded a tervezést. Ha folytatod, már nem kell hibáztatnod a környezetedet, nem kell magyarázkodnod sem másoknak. Csak mész az utadon, és teszed a dolgod nap mint nap, és ebben más segítőket is találsz, hiszen kialakítottunk egy Facebook csoportot, ahol folyamatosan segítünk egymásnak az előre jutásban, a tervek vágyak megvalósításában.

Hogyan gazdálkodj az idővel az életben?

Nagyon fontos az Önbecsülés. Az Önfegyelem, a kitartás, amikor elkezded a tervezést, és mindezt hibáztatás, magyarázkodás nélkül teszed. Miért írom ezt? Sokan vannak, akik elmondják másoknak az álmaikat, vágyaikat, és mások kinevetik őket, emiatt eluralkodik életükben a félelem: – Lehet, Én vagyok a hülye? – gondolják, és már meg sem próbálják, hogy sikerüljön. Ebben segít Neked a Facebook zárt csoport, ahol a többiekkel megvalósíthatod a vágyaidat, elmesélheted nekik, hogy hol tartasz éppen. Vajon ha leírnád magadnak egy füzetbe, és csak azoknak mutatnád meg a füzetet, akik pozitívan gondolkodnak, és biztatnak: – Sikerülni fog!- akkor is sutba dobnád a célodat, a víziókat? Itt egy segítő közegre találsz, ahol mindenki azt teszi, amit az Online élő videókban, weboldalakon, Youtube videókban meglát, meghall, elolvas.

A siker szerinted véletlen?

„Ki mint vet, úgy arat.”- A félelem mintha megbénítaná az embereket. Hol van akkor a boldogság, az Önfegyelem, az irányítás, hogy saját sorsunk kovácsai legyünk? Hallottál már a késleltetett jutalomról? Ez arról szól, hogy gyermekeket megkértek, hogy ne egyék meg a csokoládét, csak 20 perc múlva, amikor szólnak nekik, és kapnak még egy tábla csokoládét, ha várnak azzal, hogy a kisebb csokoládét megegyék. Azok a gyerekek, akik kivárták a 20 percet, azok felnőttként is sokkal sikeresebbek lettek, mint azok a társaik, akik megették az édességet, és nem várták ki az időt, hogy a tábla csokit is megkapják. Ha pénzt kapsz, rögtön elköltöd? Ha félre teszed a kapott pénzed 10%- át, vagy 1%- át, akkor is elkezdtél takarékoskodni. Hiszen ha nem tennéd félre, akkor elköltenéd. Ha pedig jutalmat kapsz, annak az 50%- át érdemes eltenned. Először magadnak fizess, ne másoknak! Vajon a mostani helyzetben vannak tartalékaid? Hogyan oldanád meg a jelen helyzetet, ha lennének tartalékaid? 

Amikor elkezdtél dolgozni, rögtön profi lettél?

Milyen most a pénzügyi helyzeted, a munkád, az egészséged, a családi életed, a párkapcsolatod? Folytatsz tanulmányokat? A hivatásod a munkád, vagy csak a pénz miatt dolgozol?  Mi a különbség? Szereted, amit csinálsz? Örömmel csinálod? Olyan mintha a hobbid lenne? Vagy csak a magas bevétel a cél. Akkor hol van az Önmegvalósítás? Hol van a Boldogság? Van mindenre időd?

Te biztosan szeretnéd hogy a munkádat élvezd, ha már olyan sok időt töltesz a munkahelyeden. Azt is szeretnéd, hogy jó legyen az egészséged, és a családi életed, és ezek ne menjenek a párkapcsolat rovására. Ha ezt mind mind szeretnéd, akkor itt a helyed! Hogy megtervezzük együtt! Hogy segítsek ebben Neked! Itt az idő, hogy mindenre legyen időd! Hogy átgondold a továbbiakat is. 

Nem véletlen, hogy ezt a cikket olvasod!

Ha Rád talált, dolgod van vele!

Itt a helyed köztünk! Jelentkezz!

Most van időd elgondolkozni, tervezni, újra tervezni, átstrukturálni, átalakítani a dolgokat. Van időd az egészségedet ápolni, az idődet arra fordítani, amire eddig nem volt időd.. Rajta! Élvezd a mostot! Élvezd a napokat, hogy van lehetőséged aludni, pihenni, sportolni, élni. Tudd, hogy sokan járnak ugyanabban a cipőben, amiben Te is. Nem vagy egyedül. Közös hajóban evezünk, és közös új életet kezdhetünk együtt. 

 

Tanuld meg hogyan gazdálkodj az időddel, hogy mindenre legyen időd!

Erre jó az időgazdálkodás!

Üdvözöllek,
Czidor Mária vagyok

Pénzügyi és Üzleti tanácsadó,
Spirituális Cashflow Workshop vezető és
ThetaHealing konzulens

 

 

Online tanfolyamok indulási időpontjai:

 

 

Életvezetési Pénzügyek 6 napos kihívás

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 

2024. május 6-tól

 

Időgazdálkodás halogatás célok

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

2024. junius 14.-től

A Bőségtudatos, szegénységtudatos gondolkodás

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 

2024. szeptember 2-től

 

Hogyan védd meg Önmagad?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online tanfolyam anyaga megvásárolható!

Önismerei fejlődés meditációkkal!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online tanfolyam anyaga megvásárolható!

Csakrák kezdőknek!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online tanfolyam anyaga megvásárolható!

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!

 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?