Elindult a Bőség Klub 2016

2023. okt 31.

Elindult a Bőség Klub 2016

Elindultunk, meg volt az első nyilvános Cashflow társasjáték. Nem volt egyszerű a játékosok Klubba érkezése, mert csupán csak fél órát késtek, de türelmes voltam, jókedvünket semmi sem szeghette meg.

Mivel az 5 fő csoportban jött el a Bőségklubba, ezért koránkelő csoportos kedvezményben részesültek. Ennek külön örültünk mindannyian, hiszen így nekik kevesebbe került a játék, és nekem sem kellett sokat szervezkednem ez ügyben.

Ha szeretnél csapatban jönni, megtanulni a Bőséghez vezető utat, itt megtalálod!

Elindult a Bőség Klub 2016!!!

Szóval eljutottunk az előszobába, majd a Bőségklub nappalijába is. Először mindenki bemutatkozott. Három könyvelő, egy banki szakember, és egy olyan kedves ember, aki külföldön is dolgozott. Vajon mit hozunk ki ebből a napból?  Mindenki kíváncsi volt, köztük én is, hiszen nincs két egyforma játék, mindenki más- más egyéniség, és amilyen a hozzáállásunk az élethez, olyan lesz a játékban is a lehetőség.

Annan ellenére, hogy ilyen volt a társaság összetétele, a könyvelés nehezen és döcögősen indult be, de aztán ahogy az idő szaladt, egyre könnyebbé váltak ezek a könyvelési dolgok.

Miért kell könyvelni? 

Így tanulod meg, hogy rá nézz azokra a dolgokra, amik a pénzzel kapcsolatosak. A működésedre, és a pénz útjára az életedben. Hol áramlik be, és hol, hogyan áramlik ki. 

Ugye nem is sejtené az ember

mennyire fontosak azon dolgok hogy könyveljük a bevételeinket, és a kiadásainkat. Hiszen ha nem tudjuk hol csúsztunk meg, azaz hol csúszik meg a költségvetésünk hónapról hónapra, akkor simán eladósodhatunk. Ha pedig megfigyeljük mik azok a tételek amiket nem kellene, vagy máshogyan kellene csinálnunk- vásárolnunk a mindennapokban, akkor az már félsiker annak felkutatásában, hogyan legyenek megtakarításaink, tartalékaink. 

Érdemes erről Excell táblázatot vezetni, vagy használni a már kész programokat, amiket letölthetsz a telefonodra.

Az ezoterikus világban mi azt mondjuk, hogy aminek energiát adsz,

az elkezd növekedni, átalakulni. Ha ezt teszed, eljön azaz idő, amikor már nem csak a pénzed növekszik, hanem észreveszed a leárazást, és ezért a 20.000Ft- os bőrcipőt megveszed 7.000Ft- ért, vagy éppen egy ismerősöd megajándékoz valami olyannal, amire már régebb óta vágysz. Hiszen ez is bevétel növelő, nem csak a pénz! Az is, ha a céged költség nélkül térít Neked egy tanfolyamot, egy iskolát, és csak rövid időt írat Veled alá hogy nála dolgozz, közben pedig akkora tudásra teszel szert, hogy hosszútávon vagy náluk, vagy máshol dupla annyi pénzért tudsz elhelyezkedni. Vedd észre, ha ilyen történik az életedben!

A játék végére most nem tudott mindenki kijutni a mókuskerékből. Ezért volt aki nagy örömmel távozott, volt aki szomorkásan, és olyan is volt, aki azt mondta: – Nem adom fel, megint eljövök, és nem nyugszom addig, amíg ki nem jutok a mókuskerékből!

Búcsúzóul a parafatáblára írtak egy- egy sort, amit most megosztok mindenkivel, aki kíváncsi rá, a fényképekkel együtt.

Az első alkalom résztvevői írták:

“Spirituális, mégis földi energiákkal teli. Tanulságos, nagyon élveztem! Tükröt mutat a játék, mit kell átgondolnunk a jövőben… Köszönöm az élményt! Még visszatérünk!” F. K. Gabriella 🙂

“Szemléletformáló, reális és tanulságos játék” T. István

“Nagyon izgalmas és tanulságos volt. Köszönöm a játékot! T. Zsuzsanna 🙂

“Nagyon kellemes időtöltés, érdekes szembesülni a saját gazdasági szemléletünkkel. Elgondolkodtató volt a játék és a tanulságok, kíváncsian várom a folytatást.” Sz. Csaba

Köszönöm szépen, hasznos volt. Legközelebb okosabban. 🙂

Budapest, 2016.09.10

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!