Életvezetési Pénzügyek

2024. jún 6.

Életvezetési Pénzügyek

Lehet, hogy most azt hiszed, biztosítást, vagy befektetést akarok Neked eladni, de nem. Olyan bejegyzéseket, videókat osztok meg veled ebben az írásban , ami abban segít, hogy amit nem tanultál meg az iskolában, azokat a dolgokat itt megtanuld.
Vajon mit lehet megtanulni? A bevételek, kiadások kezelését, és azt is, hogyan osszad be, hogyan legyenek megtakarításaid. 
Hiszen minden a megfigyelés által valósul meg. Ezt mondja a Kvantum fizika is. Te megfigyeled a pénz áramlását az életedben?

Megfigyeltem elmúlt évek alatt, hogy kiknek hogyan áramlik, vagy éppen nem áramlik az életükben a pénz. Hiszen voltak hajléktalan ügyfeleim is, és KKV gazdagabb emberek is, akiknek segítettem. A 14 évestől, a 96 évesig. Ezt a tudást adom át Neked ezekben a videókban. Remélem hogy hasznosnak találod az átadott információkat. Még akkor is, hogyha sok mindent már alkalmazol belőle. 

Megtanulod hogy miért vezesd a bevételeket, kiadásokat. Hogy a költségvetésben szereplő adatok fontosak ahhoz, hogy átlásd az anyagi helyzetedet. Rálátsz ez által az elakadásaidra, és ha megfigyeled a pénzek áramlását a saját háztartásodban, akkor nemsokára hatalmas változásokat tudsz létrehozni az anyagiak terén. 
Persze a bőség nem csak a pénzről szól. Ezért figyelj a többi dologra is az életedben! Hogy azok is jól alakuljanak. 

Van egy indiai mondás:

“A végén minden jó lesz, és ha még nem jó, akkor nincs vége.”

A másik pedig a 4 fejlődési szint:

  1. Értem
  2. Tudom
  3. Ezt teszem
  4. Tanítom

Ezek az egymást követő elemek. Mindenki ezeken megy keresztül. 
Először, miután elvégeztem a Pénzkontrollt, értettem. 
Majd rájötem, hogy nem csak értem, hanem tudom is. Ez még a pénzügyi pályám elején volt. 
Majd GYES alatt elkezdtem ezt tenni. 
Azóta eltelt 28 év. Azóta már elkezdtem tanítani. Először még 2016-ban egy Cashflow játékkal, ma már videókban, egyéni konzultációkban.

Szóval nézd meg a videókat, és ne állj meg annál hogy értem, hanem tudjad, és

alkalmazd is a tanultakat!