Egy újabb csoda az életünkben?

2023. aug 29.

Egy újabb csoda az életünkben?

Amikor valakinek azt mondja az orvos műteni kell, aztán a sors, segít, hogy még se kelljen az a fránya műtét. Ezekért a csodákért érdemes tovább menni, és csinálni.

Egy újabb csoda az életünkben?

Nem is gondolná az ember, a mai világban, hogy ősi gyógymódok is létezhetnek az életünkben. Elterjedtek az új gyógyszerek, amiket a reklámokban is látni, és sokan nem is gondolják, hogy mi magunk is lehetünk önmagunk orvosai, orvosságai. 

Vajon gondoltad volna, hogy egy orvos meggyógyítja saját magát műtétek nélkül? Hogyan csinálta? Itt van egy videó erről. 
Ezért olyan ősi módszert fogsz megtanulni, amivel csodákat érhetsz el a saját életedben! 

Vannak emberek, akik a stressz miatt nagyon megbetegszenek. Aztán úgy döntenek, változtatnak az életükön, és egyszer csak csodák csodája, meggyógyulnak! 

Igen, meggyógyulnak!

Mert amikor meggyógyulsz, az is a TE döntésed. Mert úgy döntesz, elindulsz az Önismeret útján, megváltoztatod a gondolkodásodat, az életedet, és ez által, megváltoztatod a világodat is. Természetesen az orvos is sokat segíthet ezen az úton, ha együttműködően teszitek a dolgotokat. 
Ez történt ezen a ThetaHealing® konzultáción is, amikor a hölgy, aki nálam volt, rájött hogyan működtek a gondolatai, a hitrendszerei, az érzésmintái. Abban a pillanatban, amikor rálátott, és egy új nézőpontot alakított ki magában, már nem volt szüksége a betegségre annak érdekében, hogy az figyelmeztesse Őt arra, hogy változtasson az életén, változtasson a felfogásán. 

Aztán visszament az orvosához, és még sem kellett műteni. Lehet hogy a theta volt? Lehet hogy nem? Ki tudja? Mégis megtörtént!

Örömmel tölt el, hogy segíthettem ismét egy kedves embernek.

Egy újabb csoda az életünkben?

Nem csak nem kellett megműteni Biát a kezelések után, hanem egy teljesen új élet stílust is magáévá tett az időszak végére. 
Megváltoztatta a munkaidő beosztását. A saját biológiai órájának megfelelően alakította ki. 
Lehet hogy a konzultáció is segített? Ki tudja? Viszont a tény, hogy nem kellett műteni, az tény marad. Természetesen az orvossal is közreműködött. 

Amikor megkérdezte a főnökét, hogy máshogyan kialakíthatná e az online tanfolyamokat, amiket szokott tartani, akkor a vezetője megkérdezte Tőle: – Miért nem mondtad előbb, hogy Neked ez így megfelelőbb lenne? 

Érdekes volt megtapasztalni, hogy három ThetaHealing® konzultáció, és két Cashflow® társasjáték alkalom elég volt ahhoz, hogy ne legyen szükség egy térd műtétre, egy hasi műtétre, és egy új életminőség alakult ki ennél a hölgynél. 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!