Egy kruppos köhögés elmúlasztása Agykontrollal

2021. júl 6.

Egy kruppos köhögés elmúlasztása Agykontrollal

Évtizedekkel ezelőtt, amikor a gyermekem krupposan köhögött éjjel, gondoltam kipróbálom rajta, amit az Agykontrollal tanultunk. El kezdtem mesélni neki, hogy a torkában vannak a kis törpék, és bányásznak a torkában, ami olyan mint egy szűk barlang, és a törpéknek kék nadrágjuk, piros kabátjuk van, zöld sapkával. Kis csákány van a kezükben, és így tágítják az ő torkát, és a légutakat. Ezen az éjszakán mint egy 1 órán keresztül meséltem ezt a mesét neki, mire elmúlt a roham, és a továbbiakban mind a ketten átaludtuk az éjszakát.

Egy kruppos köhögés elmúlasztása Agykontrollal

A következő éjjel kb. 10 perces mesélés után szűntek meg a tünetek. Másnap elmentünk orvoshoz, aki semmilyen elváltozást, betegséget nem talált, és soha többet nem tért vissza ez a betegség. A tünetekből az orvos megállapította, hogy valóban gruppos köhögésről volt szó, és nem értette, orvosi kezelés nélkül hogyan múlhatott el. De hát ilyen az agykontroll, ha gyermekeken alkalmazzuk, gyorsan hat.

A továbbiakban is használtam az Agykontrollt a gyerekek segítésére. Eljutottam arra a szintre, amit még a legelső tanfolyamon a dr. Domján László mondott: – Eljön majd az az idő, hogy választ szeretnél találni egy kérdésedre, kinyitod a rádiót és ott a válasz. Bemész a könyvtárba, vagy egy könyvesboltba, és a fejedre esik ott egy könyv, amiben a választ megtalálod. Nem hiszed? Amikor eljutsz a spiritualitásban arra a szintre, a dolgok elkezdenek így működni. Itt egy film. Nézd meg, érdemes. Veled is megtörténhet.

Ha szeretnéd, segítek az önmunkában, a meditációban, a szemléletfejlesztésben, az egészséged jobbításában, vagy hogy spirituálisabb legyél, kattints ide. 

Ma már többet használom a ThetaHealing® módszerét.
Sokat átvettem az agykontrollból is, és más technikákból is ehhez. 

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!