Cashflow élménybeszámolók egy 6 fős csapattal

2023. febr 20.

Videó a linkre kattintva

Cashflow élménybeszámolók egy 6 fős csapattal

Valahányszor egy újabb Cashflow tanfolyamot tartok, mindig izgalommal tölt el, hiszen más és más emberekkel, életúttal találkozom. Ráadásul amikor egy- egy ember eljön, máshol tart az életében, még akkor is, ha előtte egy hónappal már volt nálam. Ezen a héten a kisunokám sem tudott eljönni, mert megtöltötték a nappalit más ügyfelek, akik szerettek volna az életükbe új információkat vinni, hogy ez által is könnyítsenek az életükön. Ők így írtak a részvételről: 

 

 

“Marcell

Mindig jó élmény nyújt a Cashflow társasjáték és minden alkalommal lehet belőle új dolgokat tanulni. Sokat lehet tanulni arról, milyen lehetőségeket érdemes kihasználni annak érdekében, hogy magasabb legyen a pénzáramlás és kijussak a mókuskerékből. 
Nagyon hasznos program volt, és egyre többet fejlődők minden alkalom után, ami az életben hasznosítható.
Mivel többen is voltunk, lehetőséget nyújt hogy mások nézőpontjait is megismerjük amiből szintén lehet tanulni. “

” Köszönöm szépen a lehetőséget a szervezőnek, Máriának és a csapatnak is, akik nélkül nem lett volna ez a tapasztalás. 
A játék során sikerült rátekinteni jelenlegi élethelyzetemre esszenciálisan. Kiváló tapasztalása az élet lehetőségeinek játékos formában. 
Szeretném a bőséget áramoltatni az életemben. A pénzügyi tudatosságomat kívánom fejleszteni. 
Anita”

“Köszönöm a lehetőséget Máriának a pénzügyi tudatosságom fejlesztéséhez, nagyon sokat tanultam az önkorlátozó hiedelmeimről. 
Sok jó mondatot, gondolatot viszek magammal, többek között: 

  • Mi az amit ingyen adok másoknak, de nekik sokat ér? 
  • “Neked ez mennyit ér? “
  • Azt az érzést kívánd amit szeretnél, ne csak a tárgyat. 

Peti :)”

 

Boldog vagyok valahányszor eljönnek hozzám egy- egy 6 órás, vagy 3 órás alkalomra, mert tudom hogy egy teljesen más emberként mennek haza akik nálam vannak egy egy Cashflow workshopon. 

Természetesen a  3-3,5 órás alkalomnak is más díja van, és a 6 órás is. Van akinek 3 óra is elég, van akinek szüksége van a 6 órára. Megint mások úgy szeretnék, hogy csak velük foglalkozzam. 

Van amikor egy pár jön el hozzám. Ilyenkor nem csak a pénzügyeikre látunk rá, hanem a párkapcsolati elakadásokra, vagy éppen pozitív működéseket vesszük észre. 
Téged is várunk Szeretettel! 
Önmagad és a pénz, más emberek kapcsolódásának mélyebb megismerése érdekében. 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!