Boldog Új Évet!!!

2022. jan 1.

Boldog Új Évet Kívánunk!!!

Itt van egy újabb esztendő. Vajon hányan tettek fogadalmat, hogy 2022. január 1.- től máshogyan tesznek ezt, vagy azt? Ha 30 napon keresztül következetesen betartod ezeket, akkor kialakítottál egy új szokást. Viszont ha egyetlen egyszer is megszeged, újra kell indulnia a 30 napnak. 
Ezen kívül. Biztos, hogy fogadalmat kell tenned? Hiszen olyan sok mindent megfogadtunk már eddig is, és sokszor éppen az ellenkezőjét tettük utána.

 

 

Mert ez így működik a fogadalmakkal, a spirituális törvények szerint. Vajon szeretnéd e a következő életeidben tovább vinned ezeket a fogadalmakat? Vagy lehet még sem olyan szuper a DNS- ünkbe betenni, majd tovább adni a gyermekeinknek, unokáinknak ezeket? ThetaHealinggel, amikor a karmát oldjuk, nagyon sok ilyen, és ehhez hasonló történet kerül napvilágra. 

Ezért csak óvatosan azokkal a fogadalmakkal!

Boldog Új Évet Kívánunk!!!

Vajon tényleg az újévi fogadalmak a legjobb megoldások a jövőd megváltoztatásához? Ha szeretnél igazán változtatni a jövődön, akkor érdemes felkeresned előtte, hogy kigyomláljuk azokat a blokkokat, ami miatt számtalanszor megpróbáltad, elkezdted, és újra, és újra nem sikerült. Miért nem sikerült? Mert nem elég megfogadni! Nem elég elkezdeni! Folytatni kell! Napról, napra, hétről, hétre, hónapról, hónapra. Ehhez pedig kitartás kell! Vajon lehet nem is a Te fogadalmad ami miatt nem működik, hanem egy ősödé? Ez is kiderülhet egy ilyen alkalmon. 

Hogyan lesz kitartásod? 

Eljössz hozzám egy konzultációra, és dolgozunk azokra a hitrendszerekre, érzésmintákra, amik jelen vannak éppen most a múlt által az életedben. Amikor ezeket kigyomláljuk, egy csapásra változhat meg az életed, amennyiben a fizikai világban is megléped azokat a lépéseket, amiknek akkor és ott, megvan az ideje. Ez csak rajtad áll!

Czidor Mária
ThetaHealing®konzulens
Spirituális Segítő Szakember
Cashflow® játék moderátor
Üzletviteli tanácsadó

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!