Az Újratervező kiteljesedése

2021. dec 22.

Az Újratervező kiteljesedése

Miért kell mindig újratervezni az életünket. Hiszen olyan jó, amikor csak úgy élünk bele a világba? 
Kérdezheted, hiszen eddig is így élted az életedet. 
Viszont most jött egy olyan akadály, amit senki nem látott előre. Ez volt a korona vírus, ami az egyész világon végig söpört. Az akinek voltak eddig tervei, azokat nem érte akkora megrázkódtatás. Miért? Azért mert a többségük megtanulta már az újra tervezést is.

Ehhez itt egy rövid történet. 

“Már 2011- től vezettem a terveimet, céljaimat. Aztán a 10 éves tervem 2/3- a megvalósult 5 év alatt. A másik 1/3- ra már nem volt szükségem. De nem voltak olyan ideális megvalósítható terveim sem, amik igazi célok, álmok lettek volna, határidőhöz kötötten. Ezért a következő két évet bolyongással töltöttem. Nem voltak célok, nem voltak álmok kidolgozva. Egy dolog volt, túlélni. Ezt pedig folyamatosan dobta az élet. Tele voltam lehetőségekkel, de mert nem tanultam meg ezekkel a lehetőségekkel jól bánni, jól értelmezni, ezért hánykódtam a tengeren, mint viharban az a hajó, amelyiknek nincs út iránya.”

Az Újratervező kiteljesedése

“Mi történt, amikor lettek újra ideális mérhető céljaim vágyaim? Elkezdett beindulni az életem. Elkezdtek kedves emberek körbe venni. Elkezdtem fejlődni, és megismertem a boldogság útját.”

Miért kell tervezni? 

Azért kell tervezni, hogy ne legyen olyan életed, mint annak a hajónak, amelyiket az óceán csak dobál, és soha nincs vége. 

Miért kell újra tervezni? 

Hogy egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életed legyen, mint az utóbbi időkben volt. 
Ha megtanulsz tervezni, és újra tervezni, akkor olyan életed lesz, amit minden nap élvezel, még akkor is, ha vannak negatív történések az életedben. Mert nem mindegy, hogyan alakulnak a napjaid. Úgy mint az óceánjáró hajó, vagy úgy, mint egy kis csónak, aminek nincsenek céljai, nincs iránya, nincs iránytűje. 

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!