Agykontroll sikerek 2…

2021. júl 16.

Agykontroll sikerek 2…

Miután elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot, a következők történtek:
Amikor elmentem egy könyvtárba, éppen azt a könyvet vettem le a polcról, amire éppen szükségem volt. Ha könyv, vagy hírlapárus előtt mentem el, akkor is ott volt az a könyv, vagy újság, amire nekem éppen jó volt Nekem, és arra adott választ, amivel kapcsolatban kérdéseim voltak. Ha foglalkoztatott egy jogi kérdés, a Kossuth, vagy a Petőfi rádiót éppen akkor nyitottam ki, amikor ezt taglalta éppen egy jogász. Minden úgy működött körülöttem szinte, mint most az internet.

Agykontroll sikerek 2…

Egyszerűen bevonzottam azokat a dolgokat, amikre szükségem volt. Ugyanakkor, ha valakinek elmondtam volna, egyszerűen nem hiszi el.
Pedig a dr. Domján László is ezt mondta, akinél végeztem a tanfolyamokat:

“- A dolgok elkezdenek úgy működni, hogy a fejedre esik a könyvtárban az a könyv, amire éppen szükséged van”( ez még 1991.-ben volt).

Egy idő után megrémültem ezektől a dolgoktól. Úgy éreztem, nem én kontrollálom a dolgokat, hanem a dolgok kontrollálnak engem. Pedig csak a szinkronicitás kezdett el működni az életemben. Ezek a hatások egyre jobban eluralták az életemet. Nem tartoztam klubokhoz, és nem volt kivel megbeszéljem ezeket a csodákat, véletlen egybeeséseket. Ráadásul MI az Agykontroll által úgy neveztük: Programozunk. Pedig ezeket a programozásokat nem teljesen MI csináljuk. 

A gondolataink által nagyon sok mindent meg tudunk teremteni magunknak.

Jót is, és rosszat is. Menél több rossz dologra gondolunk, annál több negatív dolog történik az életünkben. 
Mennél több szép és jó dologra gondolunk, annál több szép és jó dolog történik az életünkben. 
Viszont mindezt nem csak MI csináljuk. Mi csak megfigyeljük a dolgokat, és a megfigyelés által lesz, illetve van jelen az életünkben. Így működik a kvantum fizika is. A megfigyelés által. 

Amikor elkezded megfigyelni a muslincákat, meglátod hogy vannak. De amíg nem figyelted meg őket, azt hiszed, nincsenek, mert nem látod őket. 
Vajon a saját életedben a jót, vagy a negatívat helyezed előtérbe a gondolataid szintjén?

Mert így alakul az életed!

Ezért hát jól gondold meg, mire gondolsz. Mivel ha a félelemre, a haragra koncentrálsz, azzal első sorban magadat mérgezed meg szó szerint. Aztán csodálkozol, miért vannak betegségeid. 

Dolgozz magadon, figyeld meg a gondolataidat, és hessegesd el a negatívat! 

Lásd meg mindenben a szépet, a jót!

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!