A Karma Szerepe a Lélekben

2024. márc 4.

A Karma Szerepe a Lélekben

Mi mindannyian karmikus utat járunk be az életünk folyamán. Ahogy megoldjuk az egyik karmánkat, már jöhet az újabb, amit letehetünk, vagy éppen benne ragadunk, de ez minden alkalommal a mi döntésünk. 
Jönnek a pozitív lehetőségek először, majd hogyha ezekkel nem élünk, nem vesszük észre őket, akkor jönnek a negatív dolgok is az életünkben. Először a klassz dolgokat küldi az Univerzum, viszont ha ebből nem tanulunk, akkor küldi a fejünkre a sz@rt. 

2011-ben indult az egyes évem, az újrakezdés éve. Egy év alatt 15 állásajánlatot kaptam, és 8 férfi kezdett el udvarolni nekem. Mégis ott maradtam a régi munkahelyemen, a régi párkapcsolatban. 
Aztán jött 2012, és minden borult. A főnökeimet áthelyezték, a régi kollegák 80%-t vagy elküldték, vagy áthelyezték, a férjemtől pedig elváltam. Egy hatalmas hektikus libikókába kerültem, ami tele volt negatív dolgokkal. 

Ezért nézd meg, mi jön veled szembe. Hiszen lehet, hogyha felülsz a pozitív hullámra, akkor nem is kell megszenvedned a karmikus fejlődést. Mert először mindig a pozitív dolgokat kapjuk, és csak hogyha még akkor sem élünk vele, akkor jönnek a negatív dolgok az életünkben. Ilyenkor az Univerzum ezt mondja: 
– Szóval nem kell a jó? Akkor addig pofozlak, amíg már nem fáj annyira, hogy tényleg változtassál. 
Most pedig megnézheted a videókat A Karma Szerepe a Depresszió Kialakulásában alapján. 

Legközelebb 2020-ban indult az egyes évem, az újrakezdés éve. Ekkor pedig egy új életet kezdtem. Új munkahely, és új célok, álmok, vágyak. Annak ellenére, hogy a Covid még mindig ott volt az életünkben, egészen szép életet élhettem most már. Egy teljesen új közegben. 

 

  1. rész

2. rész

3. rész

4. rész

5. rész

6. rész

7. rész

8. rész

9. rész

10. rész

11. rész

12. rész

13. rész

14. rész

15. rész

16. rész

17. rész

18. rész

19. rész

20. rész

21. rész

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!