Marika élménybeszámolója a változásokról

2021. okt 26.

Marika élménybeszámolója a változásokról

Sokszor nem is gondolja az ember, hogy már egyetlen ThetaHealing® konzultáció a kellő Spirituális Segítség elmondásával útravalónak, megváltoztatja teljesen valakinek az életét. 
Természetesen vannak, akiknek több alkalomra van szüksége ahhoz, hogy rendbe jöjjenek a mindennapjai, de ez a ritkább. Inkább az egy két alkalmas konzultációk a sűrűbbek. 

Amikor valakinek több alkalomra van szüksége, esetleg bérletre, az többnyire vagy évek óta van a depresszió különböző bugyraiban, és már el is felejtette, hogyan lehet jól is élni, vagy az Üzletviteli Tanácsadásra jelentkezik, ahol nem csak az üzletét, hanem a magánéletét is helyretesszük. 

Marika élménybeszámolója a változásokról

“Nagyon hálás vagyok az általad nyújtott segítségért!! 🙏 A férjem sajnos nagyon rossz állapotban volt már. Napi szinten, sorozatos pánikrohamai voltak, amit elég nehéz volt megkülönböztetni súlyos egészségügyi problémától. A jóisten terelgeti útjainkat, így összehozott minket, hogy felkínálja a segítséget Tőled, általad. A férjem alap esetben biztos nem akarta volna az ilyesfajta megoldást, de már olyan állapotban volt, hogy mindegy mi, csak segítsen!!! Az általad adott istrukciókat maximálisan követte és minden szavadra nagyon koncentrált. Amit ismeretlenül megfogalmaztál róla, az minden betalált, és elindította a pozitív úton, a pozitív irányba, ami azóta is tart!!!! Teljesen visszakapta régi önmagát. A tünetei mind elmúltak, újra a megszokott humoránál van, jó kedéjű!!!! Hála és köszönet a segítségért, támogatásért!! 🙏🥰

Amikor hallottam Marikától ezeket a sorokat, hálát adtam a sorsnak, hogy találkoztunk. 

Íme egy külső szemlélő, ahogy megtapasztalta a párja előremenetelét!

Ezt Te is megtapasztalhatod, amikor eljössz hozzám egy ThetaHealing® konzultációra. Azoknak, akik éppen nem engedhetik meg maguknak ezt a konzultációt, mert anyagilag nem úgy állnak, két dolgot tudok felajánlani: 

  • Egy 60 perces Spirituális konzultációt, vagy 
  • Egy 30 perces Spirituális konzultációt. 

Ilyenkor nem a ThetaHealing módszerét használom, hanem kártyákat. 

  • Az Öröm
  • A Teremtés
  • A SZER- ETET
  • A Megoldás
  • A LÉLEK- ERŐ
  • A Bölcsesség 

Kártyákból választhat szám szerint. Ezek segítenek egy másik frekvenciára hangolódni. 

Illetve van hogy a velem született képességet használom, és a Te problémádra elmondok egy gyógyító történetet. Ebből tudni fogod, hogy mi az ami az elakadásod, hogy hol tudsz változtatni, amennyiben szeretnél. 

A konzultáció végén Angyalkártyát használok. 

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!

Czidor Mária
Cashflow® társasjáték vezető
ThetaHealing® konzulens
Üzletviteli Tanácsadó

Tel: +36 30/276 0825

email: bosegklub@gmail.com

www.bosegklub.hu