Hogyan alakítsd boldoggá az életed?

Hogyan alakítsd boldoggá az életed?

28 napos, online tanfolyam

Ez a tanfolyam arról szól, hogyan, mi módon tudsz napról napra, hétről hétre jobban lenni a bőrödben. Nem csak tanácsokat adok Neked, hanem olyan videókat, könyveket, meditációkat is megosztok, amik segítik a fejlődésedet. Napi szinten elmesélek egy egy történetet, és ha szeretnéd írhatsz alá kommentárt, vagy a saját történetedet. Közben nézheted a Facebookos oldalamat is, ahol a weboldalamról osztok meg cikkeket. Így több lábon állva juthatsz el a nagyobb örömig, boldogságig az életedben. Ha egyedül nem megy, akkor eljöhetsz hozzám egy konzultációra.

Segítek talpra állni, hogy utána önmagad is megállj a lábadon!

Hogyan alakítsd boldoggá az életed?

Hogyan lépd át a negatív gondolkodás korlátait? Tudom, hogy ez nagy ugrás Neked! Neked, aki lehet évek óta ezzel küszködik. Volt egy kislány, aki ilyen dologgal keresett meg. Miután segítettem neki, elhagyta a negatív életét, és azóta megkért küldjek neki olyan meditációkat, könyveket, és oldalakat, ahonnan ha olvas, akkor pozitív gondolatokat tehet magáénak, és fejlődhet. Két kezelés után kért meg erre, és azóta is azzal foglalkozik hogyan fejlődjön, legyen jobb a kedve, és nem azzal foglalkozik, hogy megint rosszul érzi magát. Időnként írunk egymásnak, fogom a kezét, hogy könnyebb legyen neki ez az út, amit elkezdett, és még ismeretlen számára. Azóta szeretné ha olyan munkája lenne, amit szeret, és nem csak pénzt keres vele. 

Hogyan léptem át a negatív gondolatok korlátait?

Jó magam is többször megjártam ezt az utat. Ismerem a buktatókat, és azt is hogyan lehet abból a mély pontból kijönni, amiben benne voltam. Nekem is voltak segítőim sokszor. Talán ezért volt egyre könnyebb egy- egy mély pont után újra talpra állni. Akkor elhatároztam: Ha egyszer lehetőségem lesz rá, én is segítek azoknak, akik szeretnék. A Facebookos oldalon, amit azoknak találtam ki akik Thetával, Agykontrollal, és spirituálisan szeretnének fejlődni. Úgy érzem nagyon kevesen vannak azok, akik tenni is akarnak magukért. Ezért találtam ki ezt a fizetős csoportot, ahova bárki csatlakozhat, aki szeretné pozitívabban látni a világot. Akinek pedig nem elég a csoport, azzal egyénileg is foglalkozom személyesen.

 

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!

 

 

Online tanfolyamok indulási időpontjai:

 

 

Életvezetési Pénzügyek 6 napos kihívás

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 

2024. május 6-tól

 

Időgazdálkodás halogatás célok

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

2024. junius 14.-től

A Bőségtudatos, szegénységtudatos gondolkodás

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 

2024. szeptember 2-től

 

Hogyan védd meg Önmagad?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online tanfolyam anyaga megvásárolható!

Önismerei fejlődés meditációkkal!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online tanfolyam anyaga megvásárolható!

Csakrák kezdőknek!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online tanfolyam anyaga megvásárolható!

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!

 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?