28 napos Önismereti kihívás

2023. febr 3.

1. 28 napos Önismereti kihívás február

Ez alatt a 28 nap alatt megismered ÖN- MAG- AD, és MÁS- OK- at is. Elkezded más szemmel nézni a körötted élőket, és saját magadat is. 

Születésedkor már benne van a génjeidben, milyen temperamentum típusba tartozol. Dr. Artur V. Zsaskov volt a megalapítója ennek a tudományos kutatásnak. Majd hozzá csatlakozott 1987- ben Dr. Tatjana I. Szmirnova is, aki nekem ezeket a dolgokat a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen tanította. 

Az online tanfolyam első részében elmondom a fizikai tipusokat: a Melankolikusok, az érzékeny kolerikus, a kolerikus, a szangvinikus, a flegmatikus- szangvinikus, a flegmatikus, és a közepes szangvinikusok tulajdonságait. No meg hogyan élnek, mi a jó nekik, mi kevésbé jó. A pozitív és negatív tulajdonságaikat, és milyen élethelyzetben hogyan viselkednek, hogyan éreznek, gondolkodnak, cseleksznek. Milyen munka jó Nekik, és melyek azok a dolgok, amik nem nekik valók. 

A kornobiológia segítségével felismerjük ÖN- MAG- unkat, és MÁS- OK- at is a körülöttünk élők közül. Felismerhetjük a betegségeket még időben, ahogy kialakulnak, hiszen benne van ebben a tudományos képletben ez is. 

Nem csak ezeket ismerjük fel, hanem ahogy egyre közelebb kerülünk magunkhoz, egyre több dolgot megértünk a környezetünkben, mi miért történik, mit kell máshogyan tennünk annak érdekében, hogy boldogabbá alakítsuk az életünket. 

Lesz egy Meet alkalmazásban egy közös alkalom is, amikor kiszámoljuk milyen markereid vannak. A temperamentum- típusok szerint. 

2. 21 napos Önismereti kihívás március

Érzelmi típusok:
Elmondom a hideg, szentimentális, egoista vezető, Szenvedélyes, empatikus, önfelaáldozó emberek miben különböznek egymástól, és miben hasonlítanak. Beszélünk a szeretet edényekről is. Miért érdekes ez? Mert így tudod helyre tenni magadban azokat az embereket, akik túl szeretnek Téged, Te szereted túl őket, vagy azt érzed nem szeretnek eléggé. Közben de igen, csak nem ismered az ő szeretet edényét, szeretet befogadó és adó képességét. 

3. 21 napos Önismereti kihívás május

A következő az intellektus típusok: 
Produktív művészi, produktív vegyes, gondolkodó, gyakorlati művészi, gyakorlati vegyes, gyakorlati gondolkodó, harmonikus vegyes, produktív gondolkodó. Persze ez így nem mond Neked semmit. Régen nekem sem mondott. Ma már tudom, az egyikkel jó beszélgetni, a másikat pedig kívánom mint púpot a hátamra. Amikor megismerem őket, ráadásul a születési dátumunkból kiszámolva a dolgokat, minden világossá válik. Ezen kívül, ha fontos neked hogy beszélgessetek, akkor olyant választasz, ami erre is jó számodra. 

4. 21 napos Önismereti kihívás június

A következő 21 napos programban végig megyünk a Bach- virágokon, hogy tudjad használni saját magadra ezeket a virágokat, ha érzelmileg fizikailag még mindig lennének problémáid. Hiszen használtad ezeket már az első 28 napban is. Most sokkal nagyobb rálátásod lesz így magadra, és másokra  is. Meg tanulod egy új szempontból megismerni az embereket, és így, hogy mélyebben ismered meg őket, várhatóan jobban ki tudsz igazodni az emberek világában. Nagyobb rálátásod lesz saját magadra, és másokra is. 

5. 21 napos Önismereti Kihívás szeptember

Csakra tanfolyam, + a Csakrák Bölcsessége jóskártya használata
Ezen a tanfolyamon megtanulod a 8 csakrát, és azt is öltözettel, ételekkel, zenével, kövekkel, hogyan tudjuk gyógyítani magunkat. Arra is rálátunk, hogy milyen betegségek jelennek meg ha valamelyik csakra nem jól működik. Rálátunk az érzelmi világunkra a csakrák által. 
Majd aki szeretne, az a Jóskártyák bemutatásánál is itt marad. 

A tanfolyam díja: 24.200Ft

6. 21 napos Önismereti Kihívás október

Miután végig mentünk az eddigi tanfolyamokon, elkezdem megmutatni Nektek, a minden napok mágiáját. Amit már most is használtok, csak éppen nem tudatosan. Ha pedig tudatosan használjátok, még több csoda történik meg Veletek!

  • Zene mágiája- Gondoltál e arra, hogy valaki 2 napon át hallgatja a kedvenc zenéit, és az élet utálatból eljut az élet igenlés állapotába?
  • Ének mágiája- Szoktál e énekelni? Ha nem, akkor miért nem? 
  • tánc mágiája- Szoktál e táncolni? Ha máshol nem, otthon, amikor senki sem lát?
  • szó mágiája- Oda figyelsz e a szavaidra, gondolataidra? 
  • akarat mágiája- Hagyod, hogy mások leuraljanak? 
  • tárgyak mágiája- Minden tárgynak gondolata, érzése, és energiája van. 
  • a csodálkozás ereje- Hatalmas erő van benne. 
  • A düh ereje- Tudtad, hogy a dühével is lehet teremteni? 
  • pénz mágiája- Miután több mint 35 évet töltöttem a pénzügyi pályán több százezer ügyfél életét megismerve, ezért erről rengeteg tudásom van. 

A tanfolyam díja: 24.200Ft

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!