Valentin naphoz közeledve…

2024. febr 13.

Valentin naphoz közeledve…

2017.február 9.-ét írtam, amikor először megjelent ez a Valentin napi posztom. Az egyik résztvevő, a párjának a Cashflow ajándék kártyát adta szeretete jeléül. Így nem csak az egyéb dolgokban látták meg hogyan állnak egymással, hanem az anyagiak terén is. Ez nagyon fontos minden párnak, hogy ne a való életben civakodjanak a pénzen, hanem játékosan, vidáman. 
Amikor eljön hozzám egy pár, akkor kijönnek az ellentétek, és az is, hogyan viselkednek egymással a kapcsolatukban. 

Valentin naphoz közeledve…

Délután három órára, már két nyertese lett a játéknak. Valentin napi ajándék volt egy kedves lánytól, egy kedves fiúnak. Ez azért is nagyon örvendetes,  mert a ThetaHealing®, és a Cashflow® társasjáték Ajándék kártyáit azért hoztam léte, hogy születésnapra, névnapra, Valentin napra, vagy egyéb alkalmakra lehetővé tegyek egy olyan ajándékozási formát, ami nem mindennapi a mai világban senki számára. Szeretnél olyan ajándékot adni, ami egyedi és másnál nem megkapható, nem igénybe vehető, és ritka? Erről nem tanítanak az iskolában!

Ilyen máshol nincsen!

Vajon hogyan csinálod a saját életedben a pénz, a szerencse, a BŐSÉG áramoltatását? 
Mikor jön el az a pont, hogy úgy alakítod az életedet, ahogyan szeretnéd? Amikor már nem az a fontos, hogy minden hónapban legyen jövedelmed, hanem az a fontos, hogy megéld az örömöt, a szabadságot, a boldogságot, és a szeretetet a saját életedben? 
Milyen emberekkel veszed körbe saját magad? 
Hogyan alakítod a minden napjaidat? 
Miért vállalsz felelősséget az életedben? Mi az amiért nem teszed meg ugyanezt? 

Szeretnél e rálátni azokra az elakadásokra, amit utána játékosan győzhetsz le a saját életedben a nélkül, hogy ezzel problémákat generálnál?  

Minden születésnapra, névnapra, ünnepre, és csak úgy szeretetből adhatod ezt ajándékba.

Heni így írt a játékkal kapcsolatos élményeiről:

Van egy történetem:

Az albérlőim, ajándékkártyát kaptak karácsonyra. Érdekes volt, ahogy viselkedtek. Az egyik párt a veszekedés tartotta össze, a másik párnál pedig a fiú minden feladatot át akart testálni a barátnőjére. Ők februárban el is költöztek, mert már nem tudtak együtt élni. 

Februárban hárman játszották a Cashflow társasjátékot. Nagyon kedves emberek, s ügyesek voltak és valamennyien kijutottak a mókuskerékből, nagyon rövid idő alatt.

Nagyon érdekes, hogy minden csapat máshogyan éri el, hogy megnyerje önmaga ellen a saját harcait. Ahogy ezen a napon is történt. 

Ilyen ajándékot úgy sem ad mindenki a párjának!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad lehetőség van!