Vajon van e örök barátság?

2016. nov 21.

Vajon van e örök barátság?

S ha igen, mindent mindig megoszthatnak- e egymással a barátok?
Ha az egyik fél mindig mindenben csak a rosszat látja meg, akkor lehet e folytatni a barátságot, ha mindig újra és újra felhozza ugyan azt a dolgot azért, mert a másik ember a pozitív oldalát látja ugyanannak a dolognak.
Na nehogy már neked legyen igazad! Lásd Te is a rossz oldalát meg a dolgoknak. Legalábbis van aki így éli meg a negatív kritikát.

Vajon van e örök barátság?

Megmutattam a barátnőmnek azt a tevékenységet, amiben én megláttam a szépet, a jót, s amiről az édesanyám is azt mondta:

  • Ha minden igaz, amit itt elmondtak, akkor nagyon jó helyen vagy kislányom.

A barátnőm viszont azt mondta:

  • Ez ezért nem jó, az azért nem jó. Itt csak érdek kapcsolatok vannak. – s még sorolhatnám. Meglátott minden rosszat benne, de semmi jót nem mondott róla, pedig tudjuk, hogy mindennek mindig több oldala van, s az attól függ, melyik oldalról nézzük.

Ezeken a dolgokon is lehet segíteni. Legalábbis nagyon sok negatív gondolattal kapcsolatban tudtam már segíteni a ThetaHealinggel.

Hiszen nem kell ahhoz betegnek lenni, hogy gyógyszereket írjanak fel embereknek. Mert, hogy a nyugtatók is, és az altatók is azok. S hányan szednek nyugtatót, vagy altatót? Egyre nagyobb körben szedik ezt az emberek, még akkor is, ha közben nem járnak pszichológushoz, vagy pszichiáterhez. Pedig mindenképpen szakembernek kellene felírnia ezeket a szereket, hiszen ők azok, akik profik ezekben a dolgokban. 

 

Mivel megkértem a barátnőmet, többet ne beszéljünk erről a dologról, mert nem érdekel ezzel kapcsolatban a negatív hozzáállása, ezért Ő közölte:

  • Akkor ne találkozzunk többet, s ne is legyünk barátnők. – rá egy kis időre találkozni akart Velem, hogy az 5 kis füzetet visszaadja, ami az emberi jogok alapítványa oldalon is megtalálható. Pontosabban: http://emberijogok.hu/ ezen az oldalon. – ezzel kapcsolatban is elmondta a negatív véleményét, de a pozitívot ekkor is elfelejtette közölni. Azt hogy lehet benne igazság. Szerinte eltúlozták a tartalmakat a füzetekben.

Tanulták az iskolában. Ezért van az, hogy aki ThetaHealing konzulens, az nem írhat fel gyógyszert, nem szedhet le gyógyszerről senkit sem. Ezért ha Te ilyen stimuláló szereket, tudatmódosító szereket szedsz, akkor más lehetőséget kell keressél. 
Vagy orvosod által együtt működve, engedélyezve használhatod ezt a technikát. 

Bár tisztában vagyok azzal is, hogy mindig lesznek akik a hagyományos gyógyszerek által fognak meggyógyulni, vagy a sebészek által, hiszen ezek egyes kettes és hármas síkon gyógyító technikák,  a ThetaHealing szerint, ezeknek a létezését is el kell fogadnunk. 

Ha szeretnél kibékülni önmagaddal, vagy a barátnőddel, vagy bárkivel, akkor tanulj meg más szemszögből ránézni a dolgokra! 

Keress bátran: 

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!