Vajon van e örök barátság?

2023. aug 23.

Vajon van e örök barátság?

S ha igen, mindent mindig megoszthatnak- e egymással a barátok?
Ha az egyik fél mindig mindenben csak a rosszat látja meg, akkor lehet e folytatni a barátságot, ha mindig újra és újra felhozza ugyan azt a dolgot azért, mert a másik ember a pozitív oldalát látja ugyanannak a dolognak.
Na nehogy már neked legyen igazad! Lásd Te is a rossz oldalát meg a dolgoknak. Legalábbis van aki így éli meg a negatív kritikát.

Vajon van e örök barátság?

Megmutattam a barátnőmnek azt a tevékenységet, amiben én megláttam a szépet, a jót, s amiről az édesanyám is azt mondta:

  • Ha minden igaz, amit itt elmondtak, akkor nagyon jó helyen vagy kislányom.

A barátnőm viszont azt mondta:

  • Ez ezért nem jó, az azért nem jó. Itt csak érdek kapcsolatok vannak. – s még sorolhatnám. Meglátott minden rosszat benne, de semmi jót nem mondott róla, pedig tudjuk, hogy mindennek mindig több oldala van, s az attól függ, melyik oldalról nézzük.

Mivel megkértem a barátnőmet, többet ne beszéljünk erről a dologról, mert nem érdekel ezzel kapcsolatban a negatív hozzáállása, ezért Ő közölte:

  • Akkor ne találkozzunk többet, s ne is legyünk barátnők. – rá egy kis időre találkozni akart Velem, hogy az 5 kis füzetet visszaadja, ami az emberi jogok alapítványa oldalon is megtalálható. Pontosabban: http://emberijogok.hu/ ezen az oldalon. – ezzel kapcsolatban is elmondta a negatív véleményét, de a pozitívot ekkor is elfelejtette közölni. Azt hogy lehet benne igazság. Szerinte eltúlozták a tartalmakat a füzetekben.

Ezeken a dolgokon is lehet segíteni. Legalábbis nagyon sok negatív gondolattal kapcsolatban tudtam már segíteni a ThetaHealinggel.

Hiszen nem kell ahhoz betegnek lenni, hogy gyógyszereket írjanak fel embereknek. Mert, hogy a nyugtatók is, és az altatók is azok. S hányan szednek nyugtatót, vagy altatót? Egyre nagyobb körben szedik ezt az emberek, még akkor is, ha közben nem járnak pszichológushoz, vagy pszichiáterhez. Pedig mindenképpen szakembernek kellene felírnia ezeket a szereket, hiszen ők azok, akik profik ezekben a dolgokban. 

 

Sokszor a pénz miatt veszítjük el a barátainkat. Pedig nem kellene. 

Volt egy barátnőm. Évekig csak én hívtam fel, ő sohasem. Viszont díjmentesen csináltam neki a ThetaHealingel, nem pénzért, bár nekem a tanfolyamok, hogy ilyen tudásom van, pénzbe kerültek. 104 millió Ft-ot Thétáztunk így össze neki, amit nem kellett kifizetnie. 
Aztán egyszer, amikor a magasvérnyomással lett baja, elmondtam neki, hogy egyszer Thetáztam valkivel, és rögtön helyre jött. Ez volt az első alkalom, amikor azt mondtam neki, hogy fizessen a szolgáltatásomért. Nem szegény, hanem jómódban élő emberről beszélünk. Ekkor többet már Messengeren sem válaszolt, amikor írtam neki. Azóta sem. Ennyit a barátságról. 

Ha szeretnél kibékülni önmagaddal, vagy a barátnőddel, vagy bárkivel, akkor tanulj meg más szemszögből ránézni a dolgokra! Bár lehet, csak elrezegtetek egymástól. Ez is benne van a pakliban. 

Keress bátran: 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!