Vajon milyen ajándékot vegyél?

2021. dec 7.

Vajon milyen ajándékot vegyél?

Milyen ajándékot szeretnél venni a szeretteidnek? Van már ötleted? Szeretnének fejlődni? Egészségesebbek lenni? Vagy inkább több pénzt szeretnének bevonzani az életükbe? Van már ötleted a karácsonyfa alá mit kellene rakni? 

Egy sokadik mobiltelefont, csizmát, vagy inkább az önismereti fejlődés egyik lehetőségét szeretnéd ajándékozni? 

Vajon milyen ajándékot vegyél?

Itt az idő, hogy megváltozzon a helyzet!

Itt van egy új lehetőség: Ajándék kártya formájában. Ez a társasjáték megváltoztathatja az egész pénzügyi életedet. Érdekel? Egyáltalán el tudod képzelni, hogy a saját pénzed helyett játék pénzt kockáztass, és így mérd fel milyen ismereteid vannak a pénz világáról? 

Olvasd el a Cashflow társasjáték honlapon a hozzávalókat!

A Cashflow társasjáték bérlet, és Diák Bérlet azért nagyon jó, mert hónapról hónapra rálátsz miben és hogyan fejlődtél a pénzügyek terén, úgy, hogy nem a saját pénzedet kockáztatod, hanem a játék vagyonodat, a játék munkádat. Miközben ezekkel ötletelsz, növekszik a kreativitásod, az önbizalmad a való életben. Megváltozik a pénzzel való kapcsolatod is, nem beszélve arról, hogy elkezdesz pozitívan gondolkodni a pénzzel kapcsolatos teendőidről is. Így megváltozik a viszonyotok, és elkezd máshogyan szerepet játszani a pénz, az anyagiak az életedben. Érdemes a második alkalomtól úgy játszani, mi lenne ha így gondolkodnék a pénzzel kapcsolatban, vagy úgy gondolkodnék a pénzzel kapcsolatban? Ha a két játék alkalom között fejleszted a pénzügyi intelligenciádat, akkor ez sikeres is lehet. Szóval mindent bele! Hajrá! Próbáld ki, hogy még több pénzed legyen a virtuális világban, hogyha a való világban alkalmazod, akkor már minden a legnagyobb rendben legyen!

Még hogyan lehet a pénzedet megtöbbszörözni? Ha eljössz egy ThétaHealing® kezelésre. Itt olyan blokkokat tudunk kioldani a technika segítségével, hogy akár a fizetésedet duplázhatod meg általa ha okos és ügyes vagy, akár a jövedelmedet többszörözheted meg így a való életben. 
Több kliensem is beszámolt ezekről a dolgokról.