Vajon mi történt az elmúlt években?

2016. okt 12.

Vajon mi történt az elmúlt években?

Itt ez a fénykép, amire egy pár magyarországi, és külföldi ország képét is montázsként feltettem. Először drága újságokból vágtam ki, de aztán gondoltam egy nagyot! Éppen anyukámmal voltam, amikor bementem egy IBUSZ irodába, és megkértem az ottani kiszolgáló hölgyet, adjon nekem újságokat, mert még nem tudom hogy hova szeretnék utazni, azt sem hogy mikor, de utazni szeretnék valahova. A kedves hölgy adott nekünk két újságot. Ebből lett ez a montázs, amit az íróasztalom feletti falon tartok az otthonomban. 

Mi valósult meg belőle idáig?

Voltam külföldön, 4200Ft volt fejenként a buszköltség. A munkahelyemmel mentünk, s még az anyukámat, s a testvéremet is elvihettem magammal.Fantasztikus volt! Nem csak azért, mert együtt volt a család, hanem azért is, mert emeletes busszal mentünk. Elmentünk a csokigyárba, ahol végig mutogatták, hogyan készülnek a csokoládék. Különböző ízű, formájú, méretű csokikat vásároltunk nagyon kedvező áron. Hoztam az unokáimnak, és a gyermekeimnek is belőle. Ez karácsony előtt volt, így az Adventi vásárban különböző színű bögréket is hozhattunk. Ezt is ajándékként hoztuk haza. Nagy öröm volt számomra ez a kirándulás is. 

Majd Debrecenben, és Hajdúszoboszlón voltunk. Erről szintén itt vannak a fotók. Imádom a fából készült dolgokat, ha körbevesznek. A fának ezt a természetességét, ami megnyugtat, s feltölt egyben.

Van egy mondás: – Vizet prédikál, s bort iszik. Hát nem mondható el rólam, mert a saját terveimet nem csak leírtam, hanem képekben a falra ki is helyeztem. Nem beszélve arról, hogy az ingatlan, amit megvásároltam, fából készült lambériás, és fenyőfából készült ajtókkal van ékesítve. Amit miután a munkámhoz is használok, nem csak viszi a pénzt, hanem mint ahogy a Cashflow társasjátékban tanítom, hozza is a pénzt.

A bőröndöt tettem fel legutoljára a montázs közepére, s másnap ajándékba kaptam egy ugyanolyan fekete gurulós bőröndöt.

Eljutottam Szilvásváradra

Eljutottam Szilvásváradra, a Szalajka völgybe. 

Hollókőre

Szentendrére

Szeretnéd Te is elkezdeni megvalósítani az életed? Önmagad? Azokat a dolgokat, amiket elképzeltél valamikor magadnak? Akkor jelentkezz!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!