Vajon hányan vagyunk?

2017. jan 25.

Vajon hányan vagyunk?

akik szeretnénk gyermekünknek segíteni, akár ha már felnőttek is? Tudunk? Hallgatnak Ránk? Hát nem tudunk, és nem hallgatnak ránk.

Írtam évekkel ezelőtt ezt a bejegyzést… 

Most itt van a ThetaHealing technika, amivel feltesszük a kérdést: Hogy érint ez Téged?

Vajon hányan vagyunk?

S tudunk dolgozni alap, lelki, genetikai és történelmi szinten. Hogy ez mit jelent? Tudunk dolgozni a testtel, a lélekkel, a DNS- sel, és aki hisz az előző életekben, hát ezen a szinten is. Itt van az a technika, amikor úgy javítunk a családunkkal való kapcsolaton, s DNS szinten a gyermekünk, anyánk, apánk egészségén, hogy magunkon dolgozunk. Ezért mindenkit csak arra biztatok, jöjjön el egy ThetaHealing konzultációra, és tegye jobbá a saját és a szerettei életét.

Aztán teltek az évek…

Jó magam pedig az önfejlesztés útjára léptem. Megváltoztam… Ezzel pedig az járt, hogy a környezetem is megváltozott. Mit jelent ez? A gyermekeim elkezdtek odafigyelni a szavaimra, a kérdéseimre. Ők is, és Én is más szemmel néztünk egymásra. Csodák kezdtek történni az életünkben! 
Elkezdtük egymást megölelni minden nap, minden találkozás alkalmával. 
Egy Új Élet! Egy Új perspektíva alakult ki közöttünk! 

Ezen a héten még díjmentesen. Következő ilyen lehetőség 2017. február 20.-i héten lesz.

Vajon tudod e?

Hogy gyermeked 7 éves koráig tükrözi édesanyja problémáit? 
Hogy ez az a kor, amíg úgy segíthetsz neki a spirituális szinteken ahogyan szeretnél, teremthetsz meg neki dolgokat, de miután elhagyta ezt a kort, akkor Ő dönti el, hogy követi e a TE spirituális tanításaidat, segítségedet, vagy a hagyományos gyógyszereket, és lehetőségeket a mai világ törvényei szerint építi be a saját életébe? 

Nem is gondolnád, ez mennyire fontos! Hiszen amikor titokban valakinek spirituális segítséget adunk, akkor a karma ellen vétünk. 
Ezért is van  ez a törvény. Mindenkinek és mindenkire érvényes a Szabad Akarat. Még a gyermekedre is. 

Volt úgy, hogy régen, akartam adni Bachvirágokat a saját gyermekemnek. Ő pedig tiltakozott. Nem tudtam, azért teszi ezt, mert ezt választotta ebben az életben, hogy így oldja meg az életét. Erre egy spirituális gyógyító, és tanító hívta fel a figyelmemet, pedig a gyermek ekkor még csak 14 éves volt. 

Milyen érdekes, hogy mennyire nem tartja be a mai világ a Szabad Akarat törvényeit.
Pedig ez nagyon fontos dolog mindenki számára. 

Hát figyelj oda a szeretteidre, és ne akard rájuk erőszakolni az akaratodat! 

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!