Vajon 25 év múlva hol fogsz tartani?

2022. febr 10.

1. Vajon 25év múlva hol fogsz tartani?

Sokan nem tudják, hol fognak lenni 25 év múlva, de az emberiség 67%- a azt sem tudja, 1 év múlva hol lesz, milyen körülmények között él.

  1. Párkapcsolatodban?
  2. Családoddal?
  3. Munkáddal, hivatásoddal?
  4. A pénz, s az anyagiak terén?
  5. Hol laksz, élsz, szereted-, e ezeket a körülményeke?
  6. Merre tartasz a szellemi fejlődésben?
  7. Az egészségeddel kapcsolatban?

Hogy miért ezek a kérdések? Mert így áll rá az agyad azokra a helyzetekre, feladatokra, amiket folyamatosan meg kell tenned annak érdekében, hogy a boldog jövő várjon Téged. 

2. Vajon 25 év múlva hol fogsz tartani?

Sokan eltévelyednek ebben a nagy világban, és nem tudják azt sem holnap mi lesz, nem hogy 25 év múlva. Ezért ne csak azt írd le, hogy mik szeretnél az életedben 25 év múlva, hanem azt is, hogy ez milyen érzésekkel fog járni. 

Miért fontos leírnod az érzéseidet? 

Azért fontos hogy leírd ezeket, mert hiába van meg mindened, ha magányos vagy, elkeseredett, és félelmeid vannak. Ezért kell azt írnod, hogy lesz párkapcsolatom, kedves emberek vesznek körül, jól érzem magam a bőrömben, szeretetm magamat, és másokat. Akár azt is, hogy elfogadom, befogadom mind azt a jót, amit tartogat Nekem az Univerzum!

Tanulj az én hibámból, a saját történetem által!

2011- ben leírtam a 10 éves tervemet. Ez volt az első alkalom, hogy ezt megtettem, egy spirituális segítő segítségével. Ami egy részről nagyon jó, mert 5 év múlva valóra váltak az álmaim. Legalábbis a 2/3- d része. Az 1/3-d része pedig már nem kellett. Mivel nem tudtam, hogy az érzéseket, az érzeteket, az érzelmeket is le kell írni, ezért tragédiaként éltem meg azt a hatalmas változást, ami az életemben lezajlott. Pedig már nem volt 8 millió Ft- os hitelem, ott hagytam a 35 éve tartó munkahelyemet, és több millió Ft volt a Bankszámlámon. 
Mégis a szeretett személyek elvesztése ami a régi munka miatt feljött bennem, az új lakhely, ahol még nem voltak ismerősök, és a végre lezárt párkapcsolat egyszerre hatalmas traumát okozott nekem. 
Mivel nem voltak további terveim, mert nem bővítettem a listámat, ezért elkezdett az életem hánykolódni az élet tengerén. 

Erzért írtam:

Írd le milyen érzésekkel fog járni, amikor végre az álmaid megvalósulnak! Hogy ezek töltsenek el, és ne traumaként éld meg őket. 
Természetesen, ma már én is így csinálom. 

Hiszen a munkám a vállalkozásom lett. Az új helyen kedves emberekkel ismerkedtem meg, és életemben először a szabadság érzése is meglehetett volna. Hiszen anyagilag minden adott volt a megfelelő újrakezdéshez. De az érzéseket nem írtam le, hogy ezek pozitívak legyenek. 

Hajlandó vagy leírni a kis füzetedbe?

Kérdezheted minek ezt is leírni. Amikor busszal és villamossal mész valahova, akkor is tudod hol szállsz át egyik járműről a másikra, és ha autóval, akkor is tudod hol kell, merre menned.

Amikor kézzel írod le a dolgokat, akkor több millió agysejt lát munkának, hogy megvalósítsa azt, ami képileg közben megjelenik az agyadban, és ezért így már sokkal könnyebb a fizikai valóságban is megtenni a lépéseket. Viszont amikor csak géppel írod, jóval kevesebb agysejt lép működésbe. 

Attól kezdve, hogy leírtad, elkezd az agyad arra fókuszálni, hogy újságokban, Tv- ben, rádióban, barátok ismerősök által ezeket az információkat kapd meg. Az agy így programozza a külvilágot. 

Amikor vásárolni akarsz egy autót, legyen egy mercedes, sokkal több mercedest fedezel fel az utakon. Olyanokat, amiket eddig észre sem vettél. Ugyan így van az agy más dolgokkal is. Egyszerűen szelektálja a kevésbé fontos dolgokat, és ahova helyezed a fókuszt, ott nyilvánulnak meg számodra a dolgok. A Kvantum fizika is így működik.

Ha szeretnéd oldani az ezzel kapcsolatos blokkokat, akkor gyere el egy ThetaHealing® konzultációra!

 

Kérlek igyekezz, az időpontok korlátozottak!