Vadrózsa “Az életkedv virága”

2020. febr 1.

Vadrózsa “Az életkedv virága”

Közöny és az apátia uralkodik el a lelkeden?

Nekem ez uralkodott a lelkemen, amikor ezt a virágot szedtem. Hiába kaptam a gyógyszereket, mégis mélységesen mélyen volt a lelkem. Ezért egészítettem ki ezzel a Bachvirággal. Az egyébként csilingelő hangom monotonná változott, és nem láttam a lehetőségeket sem az életemben. Lemondtam az életem irányításáról, és egyáltalán nem érdekelt a jelen. Az sem van e otthon ennivaló. Mindez ok nélkül uralkodott el az életemben, hiszen semmi változás nem történt a mindennapjaimban éppen akkor. Hiába volt mellettem a párom, elhagyatottnak éreztem magam. Sem a munkámat nem élveztem, amit addig pedig nagyon szerettem. Az üresség és a fáradság uralkodott az életemen. Egész nap az ágyat nyomtam, ahonnan semmilyen szinten nem kívánkoztam ki.

Ha Neked is ilyesmi tüneteid vannak, akkor a Vadrózsa csodát tehet az életedben. Persze mindenképpen beszélj egy orvos terapeutával ez ügyben. A Bach-virág Tanácsadót itt találod. 
Az egykedvűség és az apátia a szervezetedre minden tekintetben negatívan hatott, ezért testileg, és lelkileg is elfáradtál? A körülményeket leküzdhetetlenként éled meg, vagy éppen valamilyen betegségből nem a megfelelő ütemben gyógyulsz?

Vadrózsa “Az életkedv virága”

A virág sajátosságai:

Tüskés lecsüngő ágak, amin átmenni, áthatolni nem lehet. Ahogy Csipkerózsikához sem lehetett áthatolni a vadrózsabokrokon keresztül. Így akinek erre a virágra van szüksége, az sem engedi, hogy a kedvében járjanak. Mindig panaszkodik, még akkor is talál valamit, ha erre nincs oka. Hiába próbál neki a környezete segíteni, Ő akkor sem tud megbékélni a sorsával, az életével. 

Rájöttem itt az ideje, hogy változtassak!

Amikor erre rájöttem, akkor már tudtam itt az ideje, hogy pozitívan lássam újra a világot, és legyen ismét energiám. Itt az ideje, hogy kedves csilingelő hangom legyen. Hogy a lehetőségeimet határok nélkül használjam ki ismét. Mint ahogy annak is itt az ideje, hogy boldogan éljem az életemet. Kiegyensúlyozottan, barátokkal, és a családdal egyetértésben. Ez a virág ebben segített. 
Most már más technikát is találtam, hogy ne kerüljek ilyen mély pontra. Ez pedig a ThetaHealing®.

Ez a virág a tanulási keverék része. 

Mi ennek a virágnak a mantrája? 
Élni akarok!
Kikövetelem az életet!
Megragadok minden esélyt!

Ez a virág segít újra a külvilág felé fordulnod!
Újra nyitott leszel, és érdeklődő! Legyőzöd az egykedvűséget, a tompaságot! Kezedbe veszed a sorsodat, amit pozitívan alakítasz! Így újra érdeklődő személyiséggé válsz, aki nyitott a külvilág felé! Könnyen kedvezményezel, kalandként éled meg az életet.

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?