Vadrepce “A fény virága”

2020. febr 5.

 

Vadrepce “A fény virága”

Amikor rossz volt a kedvem és komorak voltak a napjaim. Amikor elhatalmasodott rajtam a depresszió, és a melankólia, akkor nem csak a virágokat szedtem, hanem a gyógyszert is, amit az orvos felírt. A virágokból 5 virágból álló virágkeveréket. Hiszen ezt a virágot is akkor kellett szednem, amikor minden előzetes előjel nélkül alakult ki a mogorvaságom, a boldogtalan és szomorú létem. Szerencsére találtam egy orvost, aki ezeket a virágkeverékeket összeállította nekem, és egy gyógyszertárat, ahol kiadták azokat. Legszívesebben csak ültem, néztem magam elé, és már a pulóverek kötése, a zene sem érdekeltek. 

A Bach- virágokról tanfolyamot tartottak, és itt végeztem el, hogy saját magamnak, és a családomnak is segíteni tudjak. 

A fizikai tüneteid a fáradtság, a gyengeség, étvágytalanság, sőt még testsúly ingadozás is jelentkezhet. Ha ezek az időszakok hosszan tartanak, mindenképpen érdemes az orvost is felkeresni.

A lehangolt állapotból folyamatos tudatos munkával tudsz kikeveredni.  Ebben tud segíteni Neked ez az oldal. Hiszen a mozgás nem csak a fogyókúrában segít. Addig is próbálj táncolni, mozogni, festeni, rajzolni, énekelni, kreatívnak lenni, amíg nem találkozunk. 
Természetesen ha depressziós vagy, vagy egyéb mentális betegségben szenvedsz, akkor ma már csak orvoshoz tudsz fordulni. Erre törvényi előírás van. 

Ha nincsenek ilyen problémáid, akkor eljöhetsz hozzám egy ThetaHealing konzultációra

Ha túl jutottál a nehéz időszakokon, akkor egy belső derű lesz rajtad úrrá, amit senki, és semmi nem tud lerombolni. Optimista és nyitott leszel, aki alkalmazkodik a belső ritmushoz, amit érez. Ebben tud Neked segíteni egy jó Bach- virágterapeuta. 

Vadrepce “A fény virága”

Ez a gyógyír a depresszió második szere. Sokszor Cseresznyeszilvával alkalmazzuk. Előfordulhatnak öngyilkossági gondolatok is annak, akinek erre van szüksége. Ezért is fontos, hogy orvos lásson. Ezért fordultam én is orvoshoz segítségért ezelőtt tizen… évvel. Az is előfordulhat, hogy ez a depresszív állapot ingadozik, ilyenkor hol mánia, hol pedig a depresszió különböző válfajai mutatkoznak az egyénben. Őszi, tavaszi depresszióra is kiválóan hat. Nagyon jó akkor, ha szeretnél végre újra boldog lenni, és pozitívan látni a világot. Amikor Rád tör a búskomorság, a melankólia. Ez általában okkal alakul ki, de nem tudsz tőle megszabadulni. Ha már szeded a virágot, akkor megerősítheted a gyógyulásodat a következő mondatokkal, amiket minden este és reggel elmondasz magadnak. Ha tudod meditációban. Akkor még többet segít. Hiszen reggel és este is az ébrenlét és az álom határán amikor éppen lebegünk, sokkal könnyebb ebbe a meditatív állapotba kerülnünk. Ez a: 

Mantra: 
Könnyű vagyok
Vidám vagyok
A fény felé tartok

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?