Vadgesztenyerügy “A tanulás virága”

2020. márc 11.

Vadgesztenyerügy “A tanulás virága”

Amikor folyamatosan elkövettem ugyanazokat a hibákat, és sohasem tanultam belőlük, akkor kaptam ezt a virágot, az orvosomtól. A gondolataim mindig előrébb jártak mint a cselekedeteim, ezért tanulási nehézségeim is voltak. Nehezemre esett odafigyelni, és sokszor letettem a dolgaimat valahova, és nem emlékeztem rá hogy hol hagytam. Mindig siettem, rohantam valahová. Figyelmetlenségem miatt újra és újra elkövettem ugyanazokat a hibákat. 

Azoknak is erre a virágra van szükségük, akiknek koncentrációs problémájuk van, figyelem zavarban szenvednek, vagy éppen hiperaktívak, nyugtalanok. Az időnként ritmusosan visszatérő problémáknak is ez a szerük. Pl migrin, nyombélfekély. 

Amikor pozitív állapotba kerültem a virágtól, akkor már teljesen jó lett a felfogóképességem, a belső bölcsesség jellemezte a dolgokhoz való hozzáállásomat.

A koncentrációm javult, és folyamatosan tanultam a hibáimból. Megtanultam az élet leckéit, nyugalom lett úrrá az életemen. Lassítottam a tempómon, utolértem saját magam. Megtaláltam a dolgaimat, és nem veszítettem el őket. A jelen feladataira koncentráltam, és odafigyeltem a körülöttem élő világra. 

Vadgesztenyerügy “A tanulás virága”

A vadgesztenyerügyben benne van a fa bölcsessége, a kezdet, a folyamat, és a végtermés ígérete. Így szolgálja azokat az embereket akik szedik ezt a virágesszenciát. Hatalmas Önismereti fejlődésen megy át azaz ember, aki ezt a virágot szedi. Ezáltal lesz és válik egyre bölcsebbé, hiszen megfigyeli a dolgokat az életében, megváltoztatja azokat, és előnyére alakítja életét. Így nem kell a sors csapásaira hagyatkoznia, mert már van elméje ahhoz, hogyan kerülje ki a negatív történéseket. Így alakítja a virág egyre jobbá szedőjének a mindennapjait. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?