Újratervező Hétfő

Újra teremtő csoport indul, ahol megtanulhatod az életed tervezését, a halogatások megszüntetését és hogyan legyen mindenre időd.

A tanfolyam kezdete: 2017.09.18. 18.00-20.00

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Amikor beülsz egy Taxiba, akkor mi az első, amit megkérdez Tőled a sofőr?

  • Hova utazik a kedves utas?
  • s mi erre a válasz? – megmondjuk neki, hova megyünk. Így a Taxisnak lehetősége van a legrövidebb, és legbiztonságosabb útvonalat választania. – Így van? Mi történik, ha nem mondunk semmit? – Hm … ?

S mit csinálunk a saját életünkkel? Tudjuk honnan indulunk?  Kijelöljük az úti célt? Ki az, aki kijelölte már az úti célt a munkájában, a hivatásában, a magánéletében, az egészségében, a vállalkozásában? Szeretnéd megtanulni hogyan? 

Ingyenes Nyílt nap, szeptember 4.-én hétfőn 18.00-tól. Gyülekezés 17.30- tól. 

A tanfolyam szeptember 18.- án hétfőn indul. Gyülekezés 17.30- tól. 

Kíváncsi vagy az árakra? Itt megnézheted.

Az árak elenyészőek ahhoz képest, amit a tanfolyam nyújt Neked! Több szabadidő, több nyugalom, tervezhető mindennapok! Ha azt teszed amit tanulsz a tanfolyam alatt, megnő a szabadidőd mennyisége hosszú távon, rövid távon pedig sokkal több mindent elintézhetsz nap mint nap. Elmúlik az idegesség, lelkiismeretfurdalás a még el nem végzett teendők miatt. 

A tanfolyam neve: Újratervező hétfő, hiszen hétfőnként tanulsz a tervezésről, a halogatásról, a napló vezetésről és a hogyan-okról?

Kérlek igyekezz, a férőhelyek korlátozottak.

Czidor Ildikó
Cashflow® társasjáték vezető
ThetaHealing® konzulens

Tel: +36 30/276 0825

email: ildiko@bosegklub.hu

www.bosegklub.hu