Újhold Teremtő meditáció augusztusban

2019. aug 31.

Újhold Teremtő meditáció augusztusban

Az Újhold mindig új dolgokat hozhat az életünkbe, ha erre már készen állunk, és hajlandóak vagyunk tenni is érte. Ebben segítettem 2019.08.30.- án tartandó Újhold meditáció alkalmával azoknak a társaimnak, akik eljöttek hozzám. Azoknak, akik szerették volna átalakítani az életüket, és fejlődni az átalakulás által. 

Egy meditáció keretén belül néztünk rá azokra a dolgokra, amikre már nincs szükségünk az életünkben. Ezeket kitakarítottuk lelki-szemeink előtt. Ezt követően megtanultuk azt is, hogyan takarítsuk ki fizikai szinten életünkből azokat a dolgokat, amire már nincs szükségünk.  

Ezt követte egy a tanácsadás,

amiben elmondtam miért kell a különböző dolgokat kitakarítani az életünkből. Ezek lehetnek olyan tárgyak amire már nincs szükségünk, olyan kapcsolatok, amik eddig lehúztak minket, és megkeserítették az életünket. Illetve lehet egy olyan lakás, amit azért újítunk fel, hogy ezzel megváltoztassuk a lakás rezgését, ez által mi is jobban érezzük magunkat az adott lakásban. Azt is elmondtam, hogy minden takarítás után, és azután hogy kiseperjük a környezetünkből a tárgyakat, egy jó zuhanyra, fürdésre van szükségünk ahhoz, hogy sejtszinten takarítsuk ki az életünkből azokat a dolgokat, energiákat, ami már nem szolgál bennünket. Mindez ha megtörtént, akkor pedig még mindig van dolgunk. 

 

Hogy mi a dolgunk?

Erre is először egy meditáció keretein belül néztünk rá. Mi az, amit szeretnénk látni az életünkben a munkánk, a hivatásunk, az anyagiak területén. Ezt követte, hogy megvizsgáltuk mit szeretnénk látni az életünkben mint család, barátok, barátnők, párkapcsolat területén. Majd ránéztünk, hogy milyen fejlődési folyamaton szeretnénk keresztül menni. Ezt könyvek olvasásával szeretnénk megtenni, vagy tanfolyami kereteken belül, ahol akár új ismerősöket, barátokat is szerezhetünk. Majd amikor erre is ránéztünk, akkor az egészségünkre néztünk rá.

Mi az, amit szeretnénk látni az életünkben?
Ezért mire vagyunk képesek? Új életvitel? Torna? Futás? Úszás? Étrendkiegészítő? 
Mit szeretnék látni az életemben? 
Hogyan szeretném azokat megvalósítani? 
Miért szeretném látni ezeket a dolgokat az életemben? 

Te is válaszold meg magadnak a kérdéseket! 

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!