Újabb sikertörténet Edittel

2019. jan 8.

Újabb sikertörténet Edittel

Barátnőmnek eltűnt a hátáról a gerincénél egy csomó. A kérdésem az volt hozzá: Mit kívánsz az életedben, mint púpot a hátadra? Miután ezen dolgoztunk, eltűnt a csomó. Saját magamon sok fizikai elváltozást meggyógyítottam már. Aki vissza is jelzett fizikai dologban, az ez volt az első. Hála érte.

A barátnőm ezt írta:

Pontosabban egy lipóma (jóindulatú daganat) tűnt el a hátamról, ami kb.10cm-es volt. Az a durva, hogy amikor thétáztunk rá, a következő héten voltam masszázson és a masszőr kérdezte meg, hogy hova lett? 

Edit csodálkozott is, hogy ilyen hamar felszívódott. Nem telt bele egy hét sem, és eltűnt. Viszont mivel az életmódján, a gondolkodásán nem változtatott, ezért kialakult egy pár hét múlva neki egy fekély szerű dolog szintén a hátán. Erre megint dolgoztunk a Theta kezeléssel. Szerencsére sebész nélkül kifakadt, és kifolyt belőle a gennyes váladék az éjszaka folyamán. A bosszúság csak az volt, hogy ágyneműt kellett cserélni. Ezt követően ez is eltűnt a barátnőm hátáról. 

Viszont mivel még mindig nem változtatott az életén, a gondolkodásmódján, ezért lett helyette egy göb. Nem fájt, nem csinált semmit, csak jelezte, hogy még mindig nincs minden rendben Edit életében, és ezért változtatnia kellene az életén. 
Ezt követte egy újabb konzultáció. A göb mára felszívódott, és a barátnőm is változtatott az életén, a felfogásán. 

Újabb sikertörténet Edittel

Edit így írt a másik ThetaHealing konzultációról: 

Mindig begyulladtak az izületeim a gyógyvízben már 10 perc után. Most, mielőtt wellnessezni mentünk, dolgoztunk rá thétában. Elrendeltük, hogy egyre jobban leszek a víztől. 4 napig ki-be jártam a meleg vízben és szuperül éreztem magam.

Nagyon örültem ezeknek a visszajelzéseknek. Megerősítettek a hitemben, és nagyon fontos a kliensnek is, hogy figyelemmel kísérjem az életét, hogyan alakul tovább. Mindig hálás vagyok egy- egy visszajelzésért, és van hogy válaszolok, terelgetem az illetőt, az után is, hogy már végeztünk a konzultációval. 

Miért jó ez nekem? 

Nem csak az önbizalmamat erősíti, hanem melegséggel, szeretettel tölt el, ha valakinek tudom hogyan alakulnak a dolgai az életben. Egyre biztosabban érzem azt, hogy emberek életében csodákat tudok tenni a Teremtő segítségével. Hiszen én csak tanúsítom a gyógyulásokat. 

Siess, a jelentkezés korlátozott!