Újabb játék a Flow stúdióban

2023. okt 10.

Újabb játék a Flow stúdióban

Az elmúlt hónapokban rendszeresen összeülünk havonta 1-1 Cashflow társasjátékra. Hol hárman, hol négyen tanulunk egymástól, voltak olyanok akik nyertesen kerültek ki az önmagukkal vívott pénzügyi önismereti mókuskerékből, és voltak olyanok is, akik bent ragadnak ebben a mókuskerékben. Az egyik ilyen játékosunk Tamás, aki örömmel mutatta meg az oldalunkon, hogy ezzel a Casflow társasjátékkal játszott már többedszerre is. Van olyan, aki már passzív jövedelmet kap az ingatlanjai után, és olyan is, aki MLM rendszerből szeretne majd passzív jövedelmet kitermelni. Mivel már az elmúlt időszakban játszottunk olyan játékossal is aki passzív jövedelmet vett ki MLM cégből, így szívesen mondom el tapasztalataimat azoknak, akik kíváncsiak.

Jelen pillanatban már elmondhatom magamról, Nekem is van passzív jövedelmem, és így sokkal nyugodtabban élem a mindennapjaimat, mintha nem lenne.

 

Újabb játék a Flow stúdióban

Mi lehet passzív jövedelem?

Mint írtam lehet MLM rendszerből kivenni passzív jövedelmet. Ezen kívül pedig a kisebb megtakarításból lehet venni garázst, és azt bérbe adni, így a havi passzív jövedelem is kisebb, de később a több megvett garázst el lehet adni, és azokból lehet vásárolni lakást, amit azután nagyobb haszonnal lehet bérbe adni. Az is érdekes lehet, hogy a garázst nem lehet lelakni, és a kifestése, karbantartása is jóval kisebb befektetésbe kerül, mint egy lakásé. De nem csak garázst, és lakást lehet bérbe adni, hanem ha van egy nagy lakásod sok üres szobával, az is jó passzív jövedelemnek. Hiszen voltak olyan sorozatok a TV- ben is, amiben meg is mutatták, hogyan tudnak fiatalok együtt lakni egy- egy szobában, úgy, hogy az étkező közös helyiség, és jól érzik magukat együtt, mégis vigyáznak a lakásra. Ez a sorozat a Jó barátok című sorozat volt még régebben, ami külföldön mutatta meg ezt az életet.

Újabb játék a Flow stúdióban

Még 2017-ben a Flow stúdiót is használtam helyszínnek, hogy Cashflow játékokat tartsak. A Covid viszont úgy alakította a tulajdonos életét, hogy fel kellett adnia a passzívjövedelmét, és elment dolgozni. Pedig nagyon szép hely volt ez a hely. 

Ma már tudom, hogy úgy is lehet bérbe adni lakásokat, ha Te bérled, és van olyan bérleti szerződésed, hogy kiadhatod másoknak bérbe. Ilyennel kevesen foglalkoznak, mert sok a munka vele. Pedig hosszútávon nagyon kifizetődő. Persze ilyenkor ágyat kell húzni, takarítani, attól függően, hány napra vették ki az ingatlant. 

De vásárolhatsz üzlethelyiséget is, akkor pedig a tevékenységből kérheted el a bérleti díjat. Kiadhatsz lakást külföldieknek egy- egy éjszakára, sőt! Tanfolyamok, kezelések megtartására bérbe adhatsz szobát óra díjjal, és ez is passzív jövedelemnek számít.

Ha érdekel játékosan hogyan lehet megtanulni mit vásárolj meg, és hogyan fektessed be a pénzed, gyere el, és tanulj játékosan! Itt nem csak a pénzügyi alapokat tanulhatod meg a 6 órás Cashflowwal, hanem mint egy családállításnál, meg tudod milyen a kapcsolatod a többiekkel. Blokkokat is oldok az alkalmon, vagy kijönnek olyan hiányosságok, amikkel dolgod van. 
Nem vagy türelmes? Ezért rossz döntéseket hozol? Nem tudsz elég gyorsan dönteni? Önző vagy? Ezek mind kijönnek egy játékban. 
Egyedül az országban én tartom 6 órában ezt a workshopot. Külön azokkal az ismeretekkel, amiket fentebb leírtam. 

Így semmit sem kockáztatsz, hiszen különböző helyzetekben megismered magad. Azután a való életben már a tudás birtokában örülhetsz a jutalomnak, amit passzív jövedelemként veszel ki az ingatlanodból, vagy egyéb tulajdonodból.

Ma már tarthatsz online tanfolyamokat, workshopokat, felveheted, és később ezért is kaphatsz passzív jövedelmet. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!