Túra Budaörsön 2020 júliusban

2021. ápr 17.

Majd mentünk tovább, hiszen az út több felé is elvitt volna bennünket. Egy érdekes bunkert találtunk, és ott meditáltunk együtt valamennyien. Sikerült kinek- kinek lefeküdni, más ülve hallgatta végig a meditációt. Aztán egy beszélgetést tartottunk. 

Majd útra keltünk, és visszamentünk a Templomhoz, ahol még mindig vártak bennünket békésen az autók. Akik busszal jöttek, most azokat is elvittük autóval. Így sokkal hamarabb értek el ahova menni szerettek volna. 

Az élő földalatti bunker, ahova a bátrabbak bemásztak, majd ki is másztak. Egy igazi élmény volt!

Túra Budaörsön 2020 júliusban

A Templom előtt találkoztunk. Örültünk, hogy végre egy kicsit engedett a Covid, és egy kicsit lazíthattunk, együtt lehettünk. 
Nem voltunk sokan. 
Hárman vezettük a kis csapatot, Réka, Gábor, és én, Mária. 

Örültünk, hogy sikerült megszervezni, és hogy ismét együtt lehettünk. Réka és Gábor ekkor ismerték meg egymást. 
Jó volt felmenni a dombtetőre, ahol fodrozta a szél a hajunkat, ahogy a dombterőn belekapott. 

Jó volt nézni a vitorlázó repülőket is, ahogy behúzta a nagygép, majd levált róla. 

Miután találkoztunk a Templom tér előtt, megölelkeztünk, és örültünk egymásnak, ahogy csak a régi barátok képesek ezt megtenni. 
Jöttek új számomra ismeretlenek is. Az egyik résztvevő megpróbált ugyan eljönni, de mivel éppen a bokája ment ki előtte levő napon, ezért nem tudott résztvenni a túrán. 

Az első időben az aszfalton mentünk, majd a földutakat is megtaláltuk. Néztünk a dombról lefele, ahogy a hátunk mögött elterült a város. 

Budaőrs egyre nagyobb, egyre jobban terjeszkedik, és fantasztikus, hogy a dombtetőn láthattuk a gyönyörű vitorlásrepülőket. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!