Történhetnek csodák az életünkben?

2021. máj 21.

Történhetnek csodák az életünkben?

Miért ne történhetnének? Vajon szeretnéd e, hogy csodák történjenek az életedben? Hiszen sokunk számára a realitás nagyon fontos.

Vajon hallottál e már a Cashflow® társasjátékról, vagy a TheatHealingről®? Amikor egymás után használjuk ezt a két technikát, a világunk megváltozik!

Nem csak a pénzzel kapcsolatban történik mindez, hanem a társaskapcsolatainkban is. Sőt! Még a családi, és egyéb kapcsolataink is megváltozhatnak.

Miért történik mindez?

Mert mi is megváltozunk. Egyszerűen más emberek leszünk. Hogyha mi is akarjuk, és teszünk is érte a fizikai valóságban.

Mindenki azt szeretné, hogy menjen az élete. TE is, ÉN is. Itt nem csak a pénzügyekre gondolok! Hanem a hétköznapokra is, a kapcsolatainkra is.

 

 

Éppen ezért a 35 éves pénzügyi tapasztalatomat és a 30 éves spirituális tudásomat egy teljesen új módszerrel adom tovább Nektek. Annak, aki eljön, és végig játssza a játékot.  

Ez azért is jó, mert TI tanultok tőlem, és én is tanulok Tőletek. Amit aztán a következő alkalommal tovább viszek, és TI is tovább viszitek a minden napjaitokba. Így lesz még több megértés és változási, változtatási lehetőségek az életünkben.

Történhetnek csodák az életünkben?

Ezek az energiák mindenkiben mélyen ott vannak. A játék csak egy eszköz, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet! Hiszen egészen mostanáig ezeket az energiákat blokkoltuk. Ha pedig játékosan ránézünk, akkor észrevétlenül kerül felszínre a blokk, fájdalmak nélkül. Játékosan, örömtelien, hogyha hagyjuk.

Csak felszínre kell hoznunk őket! Hiszen sajátmagunknak is tudjuk blokkolni ezeket az energiákat.

Milyen érzésekkel? 

Na nehogy már jó legyen!

Volt már olyan az életetekben, hogy megijedtetek attól, hogy túl jól mennek a dolgok?

Te is abban hiszel, hogyha jól mennek a dolgok, azután rossznak kell történnie?

Hiszen legtöbbünk úgy nőtt fel: Nehogy már jó legyen! Ezt el sem hiszem, hogy megtörtént! – Voltatok már így vele? – Ha igen, akkor tudjátok miről beszélek.
Nos ezekkel a hitrendszerekkel pedig a ThetaHealing foglalkozik. Ezeket kell kigyomlálni, hogy megfelelő jövőképünk legyen. Hogy elinduljon a szekér.

Ezt megtehetjük többféle módon. Tőlünk függ, melyik utat választjuk. Az egyik ilyen módja az interaktív játék, a másik útja pedig a ThetaHealing.

Ahhoz, hogy pozitívvá váljon az életünk, nem csak az ezoterikus és a játék világában kell megtenni a változást, hanem a fizikai világban, a való életben is meg kell tenni. Ezért erről a fejlődési útvonalról itt találsz útmutatást.

Bármelyik szinten tart is most az életeted, kérdezd meg magadtól:

  • Milyen az életem? 
  • Jól működik a párkapcsolatom, úgy ahogy szeretném?
  • A családi kapcsolataim hogy mennek? 
  • Hát a baráti kapcsolataim, működnek rendesen? 
  • Olyan munkát végzek amit szeretek?
  • Szeretem saját magam?
  • Egészséges vagyok?
  • Úgy mennek a pénzügyeim ahogy szeretném?

Bármelyikre is nem a válasz, érdemes eljönnöd, és tenni magadért. Akár a játékra, ahol megismerkedünk, megismerkedsz kedves emberekkel, akár egy egyéni konzultációra.

Szeretnétek, hogy a vágyaitok megvalósuljanak? Akkor érdemes elkezdeni a változást, változtatást! Hiszen ezek nem csak spirituális foglalkozások, hanem gyakorlati segítség is. Elmondani, a gyakorlatban mi az amit csináljatok máshogyan. Azután meg is tenni, és előrébb lépni saját magunkhoz képest.

Rajtad áll! Ez egy lehetőség a sok közül! Élj vele!

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!