ThetaHealinggel otthon tisztítás

2021. aug 1.

ThetaHealinggel otthon tisztítás

Vajon mit lehet tisztítani egy otthonon?

  • Mit gondolsz milyen energiák vannak egy új építésű ingatlanban, ha előtte régen mocsár, vagy láp volt alatta?- A mocsarakban, lápokban rengetegen meghaltak, elsüllyedtek. Sokszor nem is tudták, mi történt velük. Így kóbor szellemekként ott maradtak, és lehet ma is ott kóborolnak. Azok az emberek nem is tudják, akik ott laknak. Érzékelik őket, érzik valami olyan van, ami Nekik nem jó, de nem tudnak ellene tenni. 
  • Mit gondolsz, milyen energiák vannak abban a lakásban, ahol bedőlt hiteles embereknek árverezték el az otthonát?- Az itt levő falak, és bútorok magukban hordozzák ezeket az energiákat, ezért fontos, hogy megtisztítsuk ezeket az otthonokat, mert ezek lehúzó energiák, és a pénztelenséget okozhatják azoknak, akik ott laknak. 
  • Mit gondolsz, milyen energiák vannak abban az otthonban, ahol régi festmények, régi antik darabok voltak, vagy éppen egy fakó tükör éktelenkedik az ajtón leszedhetetlenül, mi közben a tükörrel szemben szintén van egy másik tükör leszedhetetlenül a falon? Igazi szellem átjáró ház!

Ezeket a dolgokat hogyan lehet pozitívvá tenni? Hogyan lehet átalakítani ezeket a negatív energiákat, hogy ne nyomorítsák meg az ott lakók életét? Hogyan lehet szeretetté, megértéssé, bőségessé tenni az otthon melegével feltölteni azt az ingatlant, amiben élsz? Mind ezt meg tudjuk tenni ThetaHealinggel.

Az egyik kliensem, miután megtisztítottam az otthonát, és Ő magát, már tudott otthon takarítani, és kidobálni azokat a régi ócska dolgokat, amik addig csak vitték az energiát, de nem voltak jók semmire sem.

Feltöltjük az asztalodat Bőséges étellel, az ágyadat szerelemmel, a lakásodat Feltétel Nélküli Szeretettel, a falaidat pedig igazi Teremtői védelemmel.

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!