ThetaHealinggel lelkek levétele

2021. júl 14.

ThetaHealinggel lelkek levétele

A lelkek olyan meghalt emberek lelkei, akik nem távoztak a fénybe a Teremtőhöz, és a Feltétel Nélküli Szeretetbe a lélekcsaládjukhoz. Ők azok, akik itt maradtak Veled, és közösen vagytok egy testben. Persze nem mindenkivel történik ilyen dolog, de van, akivel igen. Édesapám még 1988- ban meghalt, és a lelkét csak nem régen tudtam elküldeni a szeretteihez. Félelmetes volt megtapasztalni a régi közös otthonunkban, amikor a gyerekjáték egyszer csak magától elkezdett zenélni, kopogtattak az ablakon hajnalba, és nem volt ott senki. Az is félelmetes volt, amikor az előszobát felmostam, és a testvéremmel, anyukámmal együtt kimentünk a lakásból, majd a frissen felmosott előszobában a fehér kövön lábnyomok voltak. Mintha valaki benézett volna a lakásba úgy, hogy férfi lábbeli volt rajta. Mind a hárman ott voltunk. Mind a hárman láttuk. Voltak még más jelek is édesapámmal kapcsolatban.

ThetaHealinggel lelkek levétele

Később elkerültünk onnan, máshova költöztünk, megszűntek ezek a történések. Aztán tavaly ismét abba a kerületbe költöztem, ahol felnőttünk. Érdekes volt megtapasztalni, hogy bizonyos időnként cigarettafüstöt éreztem, mint régen gyereknek, amikor apukám dohányzott. Az első emeleten, úgy hogy alattunk egy park van játszótérrel, elég érdekesnek tartottam a jelenséget. Ekkor néztem rá ThetaHealinggel erre a történésre. Majd miután rájöttem édesapám az, felküldtem a Teremtőhöz a fénybe, és az elhunyt rokonokhoz. Azóta nem volt semmi féle különös történés.

Nem vállalok entitásokat, szellemeket, makacs szellemeket, és megszállókat. 

Ilyenkor nem csak egy személyisége van valakinek, hanem akár kettő, három is lehet. Azok az emberek, akik alkoholizálnak, vagy éppen tudatmódosítókat szednek, jóval nagyobb eséllyel vannak kitéve ennek, mint azok akik nem kerültek be kórházba műtétre, vagy nem isznak alkoholt, stb.
Az entitások olyan embereket választanak, akik olyan dolgokat esznek isznak, csinálnak, amit ők szeretnek. Így alakulhat ki a többes személyiség zavar, vagy más betegségek, szokások is akár.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!

Csak azokat a lelkeket, küldöm el, és vagyok tanúja, ahogyan felmennek a Teremtőhöz, a Feltétel Nélküli Szeretetbe, akik meghalt családtagok lelkei. Az egyik kliensemnek több mint 40 ilyen lélek volt együtt véve, és a legnagyobb problémája az volt, hogy nem tudott otthon nekilátni a takarításnak, a régi holmik kidobásának, és az új dolgok beengedésének. Egy kezelés elég volt ahhoz, hogy megkönnyebbülve tegye ezeket a tevékenységeket.
Neki nem csak szellemeket küldtünk el a fénybe, hanem az otthonát, és a munkahelyét is megtisztítottuk tőlük.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!