ThetaHealing sikertörténetek Brigittával

2019. nov 8.

 

ThetaHealing sikertörténetek Brigittával

Brigitta a következő javulást látta az életében:

Gyerekkorom óta barátkozási, barátszerzési problémáim voltak. Erre ástunk Máriával, ugyanis már 6 éve laktam egy kis faluban, ahol egyetlen barátra sem sikerült szert tennem. Ásást követően volt egy kisebb összejövetel a faluban, ahol többen odajöttek hozzám beszélgetni, sőt egyikük teára is meghívott magához. Elindult a barátkozási folyamat, amire egész életemben vártam! Nagy hála a szívemben.

ThetaHealing sikertörténetek Brigittával

Édesanyámmal döcögős és hullámvölgyes volt a kapcsolatom mindig is. Úgy éreztem rosszat akar nekem és nem engedi, hogy az engem érintő dolgokban én döntsek Erre ástunk Máriával és újabban anyukám kikéri a véleményem! Nem irányít, hanem kérdez. Nem öntörvényűen hoz döntéseket, hanem megkérdezi, mi lenne nekem jó! Nagyon jó érzés, hálás vagyok érte!

Mivel nem volt elég tapasztalatom, ezért elkezdtem barátokkal, ismerősökkel dolgozni Thetában. Később pedig a Facebookon is találtam olyan ismerősöket, akikkel ástunk a gyökérproblémákra. Ha a gyökérprobléma eltűnik, akkor valami olyan csodálatos dolog történik, mlnt amikor a kártyavár legalsó lapját kiveszed, és az összes többi kártya összedől, és az egészből nem marad semmi. Így tűnik el a Te életedben is egy régóta fennálló probléma, ha beszélünk, és ThetaHealinggel® segítek Neked. Szeretnéd letenni a múlt terheit, és egy jobb élhetőbb jövőt teremteni saját magadnak? Akkor ha eljössz, pozitív hitrendszereket, és érzéseket töltünk le Neked, hogy jobbá váljon az életed. Akkor is eljöhetsz, ha szeretnél lefogyni. Erre külön weboldalt is készítettem Neked.

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!