Szimoron Mágia színház a nevető mágusok

2021. nov 12.

Szimoron Mágia színház a nevető mágusok színháza.

Milyen a nevető mágusok színháza? Mi is az a Szimoron Mágia? Miért jó ez Neked?
Amikor színházról beszélünk, akkor mindenki tudja, hogy egy színpadon színészek eljátszanak bizonyos történeteket, vagy egy történetet. Ilyen történeteket játszanak el Családállításkor, a Szimbolon Színház használatakor, vagy amikor a SzomatoDrámát alkalmazzuk. Éppen ilyen történet a Szimoron Mágia Élményszínház is. Elhozod a történetedet, amit szeretnél megoldani, és itt szerető közegben ránézhetsz, és megoldhatod úgy a gondod, hogy boldog emberként menj haza, nagy megkönnyebbüléssel. 

Szimoron Mágia színház a nevető mágusok színháza.

Mi itt most éppen a színházi előadásokat fogjuk eljátszani. 

Hogyan tesszük mindezt? 
Ha eljössz főszereplőnek, akkor a Te élettörténetedet játsszuk el.
Ez lehet hogy bánatod van egy  bizonyos szituációval kapcsolatban, de az is lehet, hogy egy élethelyzetben vagy benne, amire rá szeretnél nézni. Bármi legyen is az ok, megoldjuk azzal, hogy eljátsszuk egy játékban. A játék végén pedig a szereplők visszaadják Neked azokat az energiákat, amiket a játék folyamán átvettek tőled.
A mellékszereplőknek is komoly jelentősége van, hiszen mindenki azért találkozik itt, hogy segítsen a másiknak. És éppen ez a segítés miatt, mindenki a kapott szerepe által az életében éppen fenn lévő blokkokat tudja oldani, akár mellékszereplőként is. 

Szimoron Mágia színház a nevető mágusok színháza.

Még mit lehet használni a Szimoron Mágiában? 

Nem csak színházzal tudunk túljutni a Szimoron Mágiában a dolgokon, hanem rajzzal, énekkel, vagy mese írással is, amikor nyuszi mama, nyuszi papa, és nyuszi gyerek történetét írjuk meg egy kedves, vagy megrázó mesében, esetleg éppen a háromfejű sárkány meséjét. 
Itt a Szimoron Mágia színházban a színház rendezői szerepét játszom el én, amikor segítesz hogyan állítsad be a szereplőket, vagy hogyan hagyjad a játékot tovább folyni, illetve mikor cseréld le önmagadat egy- egy szereplővel. 
A színház lényege, hogy az előadás végére megoldódjanak a problémáid, és nevetve távozzon mindenki. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!

Jelentkezem Személyes alkalomra!