Szeretnél párkapcsolatot?

2023. jún 6.

Videó a képre kattintva nézhető meg!

Szeretnél párkapcsolatot?

El kell döntened, szeretnél e párkapcsolatot, vagy úgy szeretnéd élni az életedet, ahogy eddig élted.

Fontos hogy tudd: 

 1. Van elég időm a párkapcsolatra? 
 2. Folyton be van táblázva az egész napom? 
 3. Igazából jó Nekem így? 
 4. Miért szeretnék párkapcsolatot? 

Amikor végre választ adtál ezekre a kérdésekre, akkor rájöhetsz szeretnél e egyáltalán valakinek a párja lenni. 

Nagyon sokan elítélik a férfiakat. Úgy gondolják a férfi nem lehet bánatos, szomorú. Sok csalódás után meg sem próbálkoznak. Idő előtt feladják. 

 1. Van elég időm a párkapcsolatra? 

  Hogyha folyamatosan dolgozol, több cégnél vagy alkalmazott, akkor lehet a párod ezért hidegült el tőled. Ha az Ő szeretetnyelve a minőségi idő, vagy a testi érintés, akkor ezeket nem kapja meg Tőled, és azt hiszi nem szereted már, azért nem vagy vele. A következmény, hogy elhidegültök egymástól, és máshol keresitek a vígasztalást. 

 2. Folyton be van táblázva az egész napom?

  Mikor jut időd ismerkedni, szórakozni, randizni a párkapcsolati jelölttel? Beszélgetni? 
  Ezért is fontos, hogy hasonló legyen az érdeklődési kör, mert így sokkal többet tudtok együtt lenni. Nem csak együtt lenni, hanem szórakozni is egyszerre. 

 3. Igazából jó Nekem így? 

  Egy idő után az ember megszokja egyedül. Már nem hiányzik az ölelés, az hogy vitázzunk és kibéküljünk, vagy éppen együtt örüljünk. Sokan besavanyodnak a magányba. Megint mások csak szexpartnert keresnek akár férfiről, vagy nőről van szó. Mondják Nekem így jó. Nem is gondolja, hogy azzal, hogy ő magányos, a fiát, vagy éppen a lányát magához láncolja. Így lesznek ők is boldogtalanok. 

 4. Miért szeretnék párkapcsolatot? 

  Nekem amikor ezt megkérdezte egy segítő ismerősöm, kapásból az jutott eszembe, hogy reggel végre vihetek valakinek kávét. Hogy gondoskodhatom a másikról, és ez hálával, és boldogsággal tölt el engem. Az hogy átölel, hogy együtt nevetünk, és örülünk az életnek. 

Persze nem mennek mindig simán a dolgok. De azért vagyunk mi itt a Földön, hogy megoldjuk azokat, amiket akadályként elénk gördít az élet. 

Több kliensem járt nálam, akik már egy alkalom után lezárták előző párkapcsolataikat, vagy éppen a gyászt, ami bennük évek óta megvolt az elhunyt szeretteik miatt, és ma már párkapcsolatban élnek. 
Jelentkezz Te is egy egyéni ThetaHealing konzultációra. Megéri!

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!