Spirituális tárgyakkal a Lurdy házban

2022. szept 27.

Kattints a videóért a képre!

Spirituális tárgyakkal a Lurdy házban

Hosszú évek óta próbálom elhessegetni azokat az érzéseket, amiket különböző tárgyak érintése során felszabadulnak bennem. Pedig eddig is tudtam, minden tárgynak rezgése van. A ruhának, ami rajtunk van, a tárgyaknak, amik körbevesznek. Ezek lehetnek jók, vagy éppen negatívak. 

Juracsik Lászlónak nagyon köszönöm, hogy meghívott erre az alkalomra, és érezhettem a tárgyak erejét!

Spirituális tárgyakkal a Lurdy házban

Az a két tárgy, amit a kezemben tartok, egy tojás, és egy kehely, üzentek nekem a múltból. 

Amikor a kehely volt a kezemben, és meditációban leolvastam, azt az információt kaptam, hogy ilyen kehelyből ittak a gazdagok régen, a kristályok pedig elvették a folyadék negatív hatásait. Ez volt a hitük. Láttam egy királyt, aki éppen ivott a kehelyből, és ez az információ jött le belőle. 

Utána a tojást fogtam meg, akkor egy sólymot láttam, aki a karmai között cipeli a tojást. 

Jurácsi Lászlóval, aki ennek az egésznek a megálmodója, és megvalósítója Györe mellett, Magfalván találkoztam először. Mesélt nekem a tárgyakról, arról hogy tud utaztatni a tárgy. Nagyon szkeptikus voltam, és nem hittem, hogy ezek a tárgyak bármit is tudnának. Illetve félelmetes volt számomra a hatalmunk. Nem értettem a tárgyak hatalmát, a jelentőségüket, bár tudtam minden tárgynak üzenete van. 
Közben kivettem a könyvtárból A honfoglalók viselet című könyvet is, és megváltozott a véleményem. Hiszen valóban van a tárgyaknak üzenete. 

Régen a fonóban a lányok az orsóra a ruha fonalát a férfiakét jobbra, (yang energia), a nőkét balra (jin energia) orsózták fel. Az ebből szőtt kelme erősítette a férfi és a női energiákat. 
Ma már sok a kínai ruha. Sok ruhát gyermekek szőnek, és megszünt a kézzel fonás is. A kézzel szeretettel fonásban benne volt a védelem is spirituálisan. Ma már a férfiak inge jobbra, míg a nők blúza jobbra gombolódik. Illetve sokszor zipzáras ruha van. Ezért nem védenek minket a ruhák. 

Amikor veszünk egy használt tárgyat, mint ruha könyv, bármi, nem is gondoljuk hogy rajta van az előző tulajdonos tulajdonjoga, illetve rezgése. Ezeket pedig ha nem vesszük le róla, kellemetlenségeket okozhat az életünkben. 

Lacival megbeszéltük új utakra evezünk. Kiállításokat tervezünk tartani, úgy hogy együtt dolgozunk. 
Szeretettel várunk Benneteket is! 

Ha szeretnél jönni, írj kérlek a maria.czidor@gmail.com ra.

Vagy jelentkezz a weboldalon!

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!